Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 septembrie 2018
 • :
 • :

Un nou joc face victime în rândul tinerilor. Vezi cât de periculoasă e provocarea!

După impactul uriaș pe care l-a avut jocul „Balena Albastră” la nivel mondial, un nou joc periculos crește numărul de victime în rândul tinerilor, provocându-le arsuri severe sau chiar decesul.

Jocul este o provocare cu „apă fierbinte” – ”The Hot Water Challenge” și este inspirat din mai multe video-uri pe YouTube în care apar imagini cu tineri sau copii care toarnă apă clocotită peste un alt prieten care nu suspectează că s-ar putea întâmpla ceva rău. Victimele fie dorm, fie sunt cu spatele și sunt luate prin surprindere. Apa fierbinte turnată peste ei le provoacă arsuri severe, necesitând luni de medicație și recuperare. De asemenea, o fetiță a murit după ce a fost provocată să bea apă clocotită cu paiul, suferind răni fatale la nivelul tractului respirator, decedând ulterior.

Părinții victimelor sfătuiesc alți părinți să își avertizeze copiii cu privire la pericolele la care se expun imitând astfel de jocuri de pe internet și să îi supravegheze în permanență. O simplă căutare cu „hot water challenage” dă mii de rezultate pe YouTube, iar imaginile sunt de multe ori șocante și greu de privit. În afară de Statele Unite, s-au înregistrat cazuri și în Brazilia, Spania, Franța.

Atenție, părinți! Internetul poate fi un loc periculos!




6 comentarii la “Un nou joc face victime în rândul tinerilor. Vezi cât de periculoasă e provocarea!

 1. Andreea

  O să ajungă copiii să se omoare între ei și să li se pară că e ceva normal. Până unde vom ajunge ca să ne trezim? Dacă nu facem ceva vom dispărea unul câte unul din cauza acestor jocuri care apar din ce în ce mai mult.

  Raspunde
 2. mickey999

  Motto: Omu’ prost si lemnu’ strimb niciodata nu se indreapta 🙂

  Din nefericire prostia se intinde mai repede decit focul oriunde in lume…si din cauza prostilor ceilalti sufera.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *