Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 17 iulie 2018
  • :
  • :

Noul BMW Seria 5 va fi lansat mâine, 12 octombrie, la Piatra-Neamț

NOUL BMW SERIA 5 AJUNGE ÎN PERIOADA 12-14 OCTOMBRIE 2017 LA PIATRA-NEAMȚ.

Automobile Bavaria are deosebita plăcere de a vă invita la Caravana BMW Automobile Bavaria, mâine,  12 octombrie, ora 10:00, la hotel Central Plaza Piatra-Neamţ pentru a testa și descoperi noul BMW Seria 5, cel mai modern sedan din clasa business, ajuns la cea de-a șaptea generatie. Cu un aspect dinamic şi elegant, noul BMW Seria 5 oferă plăcerea de a conduce prin dinamică și tehnologii de ultimă generaţie și este deja câștigătorul mai multor premii internaționale pentru conectivitate.

Organizatorii pregătesc două modele speciale pentru testare: noul seria 5 530d xDrive , 265 CP si noul seria 5 520d xDrive 190 CP. Cele două modele exemplifică cele mai noi sisteme realizate de BMW: Control prin gesturi, sisteme noi de asistență și avertizare pentru șofer, night vision sau altele.

Automobile Bavaria va prezenta in premiera si noile servicii premium de întreţinere şi reparaţie dedicate clientilor BMW din oras, asigurate prin intermediul reprezentanței din Bacău, cea mai tânăra membră a retelei de dealeri BMW Automobile Bavaria Group. De asemenea, clientii interesati de ofertele de automobile rulate BMW vor beneficia de oferte speciale dedicate fiecărui tip de client.

Evenimentul este deschis publicului din Piatra-Neamţ, pe care îl aşteptăm cu oferte speciale BMW Service, preţuri promoţionale pentru automobile rulate, test drive cu cele mai noi modele BMW, catering, tombolă şi multe alte surprize.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *