Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 iunie 2018
  • :
  • :

În municipiul Piatra-Neamț nu sunt probleme deosebite din cauza vremii – autoritățile intervin

fffSituatia la data de 21 aprilie ora 9.00 în Piatra-Neamț, privitoare la vremea nefavorabila si caderile abundente de zapada din ultimele 36 de ore se prezinta astfel:
nu sunt drumuri blocate de zapada, se circula bine pe majoritatea strazilor din Piatra Neamt. Se intervine cu utilaje in cartierul Speranta si in zonele periferice ale orasului pentru degajarea zapezii si imprastiere de material antiderapant acolo unde este cazul. O situatie deosebita s-a intregistrat pe Drumul Judetean DJ 157 spre satul Izvoare.
-se intervine cu forta umana pentru curatarea zapezii de pe trotuare, scari si accesele la trecerile de pietoni;
-sunt inventariati copacii cazuti si se intervine pentru indepartarea acestora;
-la dispeceratul nostru acum nu este nicio sesizare legata de lipsa alimentarii cu energie electrica in Piatra Neamt;
-Politia Locala prin patrulele prezente pe teren preia si transmite orice problema legata de zapada si atentioneaza proprietarii de imobile sa-si curate zapada din fata proprietatilor ;
– suntem pregatiti sa intervenim la orice situatie deosebita constatata sau sesizata;
-am transmis din nou furnizorilor de utilitati sau TV/ internet prin cablu sa continue rezolvarea problemei cablurilor cazute;
-deoarece in urmatoarele ore zapada se va topi am trimis pe teren echipele specializate pentru verificarea rigoleleor de scurgere si a canalizarilor pluviale ;
Atentie la caderile de zapada de pe acoperisuri!
Avem in continuare puse la dispozitia populatiei trei numere de telefon la care cetatenii pot comunica orice problema deosebita cauzata de vremea nefavorabila:
– 0748213100 – dispecerat Publiserv, pentru îndepărtarea zăpezii;
– 0748146751 – dispecerat Comandamentul de Iarnă, pentru a sesiza orice problemă cauzată de căderile de zăpadă;
– 0233231300 – dispeceratul Poliției Locale, pentru orice problemă care necesită intervenția autorităților de ordine publică.
Greul a trecut, prognoza meteo este imbucuratoare, vremea se indreapta, ninsoare a incetat si sunt anuntate pentru astazi dupa pranz temperaturi pozitive si cer senin.E posibil ca la noapte sa se mai produca polei dar suntem pregatiti sa intervenim cu material antiderapant.
Nu ezitati sa ne semnalati orice situatie dificila cu care va confruntati generata de vremea nefavorabila si caderile de zapada.

Sursa: Dragoș Chitic
Un comentariu la “În municipiul Piatra-Neamț nu sunt probleme deosebite din cauza vremii – autoritățile intervin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *