Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 16 ianuarie 2019
 • :
 • :

”Milițienii” de la postul Alexandru cel Bun – Neamț, vedete pe internet

Niște oameni îmbrăcați în uniforme de polițiști care se mișcau haotic într-o încăpere cu mobilier jerpelit ce se spune că ar fi sediul Postului de poliție de la Alexandru cel Bun au prins un hoț. A venit și păgubitul, au negociat prejudiciul, cât costă hainele, cât e deranjul, cât să dea hoțul înapoi despăgubire victimei, dar de unde să dea banii si alte discuții care semănau a investigație milițienească, în niciun caz de poliție.

Din păcate, realitatea din posturile de poliție din mediul rural este aceasta. Cu polițiști despre care nu știm cum au ajuns să poarte uniforma. Un fel de milițieni care se cred cinci în unu: polițiști, experți, avocați, procurori și judecători. Ce mai? Un fel de mici Dumnezei în pătrățica lor rurală. Ca să nu mai spunem de nivelul de incompetență. Trei-patru milițieni în aceeași încăpere și niciunul să nu își dea seama că cineva filmează ancheta lor. Așa ceva? Ce e acolo, domnilor?

Click aici să vedeți ancheta ”stand up comedy” de la postul de poliție Alexandru cel Bun.
11 comentarii la “”Milițienii” de la postul Alexandru cel Bun – Neamț, vedete pe internet

 1. Robocop

  Mai usor cu amenintarile militienesti in Romania euroatlantica.
  Ati ramas si fara sef , bietul chestor Despescu, ca si el se credea Dumnezeu, ca si voi acolo .
  Putina modestie si atentie ca suntem in 2018 . Politia e civila, nu e nici o unitate militara acolo .

  Raspunde
 2. Celentano

  Ala cu chelie din colt, imbracat in civil, care vine spre sfarsit si se aseaza la calculator, cred ca e investigator sub acoperire de la FBI-filiala Alexandru cel Bun.

  Raspunde
 3. EMIL

  Io Te Te ! Unitate Militara ? Au pus niste foi A4 cu ZONA SECURITATE si Alte prostii pe usile din posturi , Nu e numai la Alex Cel Bun mai sunt si prin altele , ORICUM acum au alte ACTIUNI , UITE ! sa Descoperit ca au PEDOFILI in randurile lor ! In ultimu timp au niste PROBLEME MARI : ala de si a omorat femeia la coafor salon in B tot police man era , a mai fost ala de era Sef ceva tot pe la Rutiera , Brigada ceva ,da Nu avea permis de conducere , etc . Ei cauta acum sa faca Angajari , stai 24 luni pe la Campina , Slatina , ai viata descrisa de colegu lor Gigina , cel cu Flashurile , termini , iti da STATU un rand de haine , uniforma de vara ,iarna , pantofi ,bocanci , norma de hrana , 2600 ron ptr inceput , E Bine , chipurile ptr Inceput , dupa , vin , urmeaza Taierile ,scaderile , In Februarie anu asta le scad Sporurile si Uite asa Realizeaza ca NU e chiar asa de Bine sa fii Police Man ,sa stai pe strazi , sa dormi in LOGAN , iar cu timpu sa devii putopalmist , ai treaba cu pruncii cetatenilor , devii un DEpravat , nicidecum un Militar cum le ar place unora sa creada , Dealtfel o parte din serviciile din M A i sunt in subordinea Prefecturii , unele , din care CULMEA de la cei de acolo Nu au fost Probleme , nici de suprimat cu armele din dotare nu s au suprimat ca Altii , Nu dam nume . Apropo Dna , d soara din clip ,in plover alb e Procuror ? civilii Nu au ce cauta in birou in ,pe timpul cat se fac cercetari ,dau declaratii , decat daca cel mult e avocatu , avocata unei parti .BINE individu care apare aici ca HOT , nu are habar de asa ceva , Ma Mir ca nu i au aplicat ROTISORUL , pana spune cum vor Organele .

  Raspunde
 4. Filip P

  Acolo la Alexandru cel Bun e un sef de post care ne aduce aminte de epoca bronzului. Exact cum zice Robert, el stie de toate, face de toate NUMAI DUPA URECHEA LUI (indoita de cascheta).De cele mai multe ori, „dreptatea” si „impacarea” pe care le executa feudalul militian au o stransa legatura cu interesul sau viziunea sa, ori , dupa caz, cu ordinul venit de la…cel mai longeviv primar din Republica Socialista Romania.
  VIVAT MILITIA.

  Raspunde
 5. emi

  Si cine a scris articolul (pacat ca nu e semnat) sigur e vre-un frustrat care in timp a avut in general probleme cu „militienii” fiindca altfel nu vad cum ar putea folosi un limbaj asa „de balta” sa-i spunem. Jurnalist nu e . Doar vrea el sa se creada.

  ADMIN: Subsemnatul Iosub Robert a scris articolul. Frustrat nu …probleme cu politistii din contra… peste 90% sunt profesionisti si am o multime de prieteni politisti. Pentru ca imi respect prietenii politisti adevarati folosesc ”limbaj de balta” atunci cand vad unii care le fac de ras breasla.

  Raspunde
 6. emi

  Din cate cunosc in acel spatiu filmatul nu este permis asa ca „militienii” de care vorbiti sigur se vor autosesiza si vor intocmi un dosar penal „regizorului ” de ocazie :)))

  Raspunde
 7. Vyly

  In mod normal cel care a filmat ar trebui cercetat penal pentru că a filmat într-o „unitate militară” cu grad de clasificare conform legii 585.

  Raspunde
 8. Vyly

  Domnilor, in caz că nu știați in cazul furtului există ceea ce se numește „împăcare”, fapt care înlătură răspunderea penală. Așa cum multi așteaptă să fie informați daca au fost ascultați de către organe ale statului la fel și Codul Penal, aprobat de mult-iubitii noștri fosti parlamentari (multi din ei avocați de meserie), oferă posibilitatea infractorului acuzat de furt sa scape daca se împacă cu victima. Așa ca e dreptul hoțului care putea sa se împace cu victima și după ce „milițienii” ( la care apelați când aveți probleme) întocmesc sute de hârtii ( cumpărate din banii lor, că statul nu le da) cu care mai apoi se șterg la fund când cei doi se împacă.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *