Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
  • :
  • :

Girov- Căciulești: Aceeași intersecție, alte victime

Aseară, în jurul orei 23.30, un alt accident rutier cu victime a avut loc pe DN 15D în localitatea Girov, la intersecția de la Căciulești.

La fața locului au ajuns pompierii, echipaje medicale și polițiști rutieri.  Se pare că o tânără din Bacău care se afla la volanul unui autoturism și venea dinspre Roznov nu ar fi acordat prioritate unui taxi care circula regulamentar pe direcția Piatra Neamț- Roman.

Nouă persoane au fost implicate în acest eveniment rutier (patru se aflau în taxi, cinci în autoturism). În urma impactului violent, au rezultat patru victime.

Cercetările continuă, iar în cauză a fost deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

****

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, trei persoane au refuzat transportul la spital, iar alte  trei au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital pentru  îngrijiri medicale  :

  •  victimă sex feminin, 63 ani, echilibrată hemodinamic, refuză transportul la spital;
  • victimă sex feminin, 39 ani, echilibrată hemodinamic, refuză transportul la spital;
  • victimă sex feminin, 28 ani, echilibrată hemodinamic, refuză transportul la spital;
  • victimă sex feminin, 47 ani, diagnostic: traumatism cot stâng prin accident rutier, preluată de echipajul TIM şi predată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ;
  •  victimă sex feminin, 42 ani, diagnostic: tahicardie, preluată de echipajul EPA şi predată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ;
  •  victimă sex feminin, 72 ani, diagnostic: traumatism toracic prin accident rutier, preluată de echipajul EPA şi predată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ. 

 
Un comentariu la “Girov- Căciulești: Aceeași intersecție, alte victime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *