Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 16 iulie 2019
  • :
  • :

Expoziție internațională felină SofistiCat la Romexpo

În zilele de 25 și 26 aprilie 2015, la Romexpo, va avea loc expoziția internațională felină SofistiCat, unde vor putea fi admirate peste 250 de pisici din toate colțurile lumii, din rase precum: persană, exotică, Maine Coon, norvegiană de pădure, ragdoll, siberiană, angora turcească, sacră de Birmania, bengaleză, british shorthair, abysiniană, chartreaux, devon rex, don sphynx, albastru de Rusia, burmă, singapura, sphynx, orientală și siameză.

Expoziția va fi deschisă între orele 10:00 – 18:00. Se va organiza și un concurs „Best in Show”, în care finaliștii celor patru categorii (persane și exotice, păr semilung, păr scurt, orientale și siameze) se vor întrece în marea finală pentru un loc pe podium. Concursul va fi jurizat de cinci arbitri internaționali, premiile oferite constând în hrană și accesorii pentru pisici.

Câștigătorii primului loc vor primi un premiu special: cazare gratuită la Mamaia în week-end-ul 19- 21 iunie.

Tot aici se vor putea achiziționa, la prețuri promoționale, produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igienă, joacă), cât și iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poșete, face-painting etc.).

Va fi organizată și o tombolă specială, având ca premii 10 centre de joacă pentru pisici.

În cadrul expoziției se va desfășura și campania „Arată că îți pasă”, în cadrul căreia se vor strânge donații (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. Organizațiile pentru protecția animalelor Robi, Free Pets, Red Panda și Gia vor aduce pisici vaccinate și sterilizate pentru adopție.

Prețul unui bilet de intrare este 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.

Sursa: Agerpres
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *