Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
  • :
  • :

Duminică, 12 august, are loc cea de-a treia ediție a Festivalului „Hora Roznovenilor”, închinată Centenarului Marii Uniri

Duminică, 12 August, Roznovul îmbracă straie de sărbătoare.

Cea de a treia ediție a Festivalului “Hora Roznovenilor”, va fi una specială, închinată Centenarului Marii Uniri.

Începând cu orele 15:00, roznovenii sunt așteptați în fața primăriei, îmbrăcați în ie sau cămașă populară pentru a se alătura paradei festivalului, iar la ora 16:00 va începe spectacolul pe scena din parcul orașului.

Maeștrii de ceremonie vor fi Alexandru Brădăţan, Grigore Gherman și ANDREI BALAN, iar invitați de seamă Mihaela Gurau, Andreea Haisan, Laura Haidau, Paul Ananie, Grupul folk “Eu cred” și “Mugurașii roznoveni.

Nu vor lipsi dansatorii Ansamblul Folcloric Codrii Neamţului, iar Global Stage va asigura, ca de fiecare dată, cea mai bună sonorizare.

„Avem pregătite multe surprize pentru voi, vom premia cel mai frumos și mai complet costum popular, dar și cel mai bun dansator. Spectacolul se va încheia cu un superb foc de artificii! Vă așteptăm cu mare drag!”, au declarat organizatorii.

Duminică, 12 August, Roznovul îmbracă straie de sărbătoare. Cea de a treia ediție a Festivalului “Hora Roznovenilor”, va fi una specială, închinată Centenarului Marii Uniri. Începând cu orele 15:00, vă așteptăm în fața primăriei, imbrăcați în ie sau cămașă populară pentru a vă alătura paradei festivalului, iar la ora 16:00 va începe spectacolul pe scena din parcul orașului.Maeștri de ceremonie vor fi Alexandru Brădăţan, Grigore Gherman și ANDREI BALAN iar invitați de seamă Mihaela Gurau, Andreea Haisan, Laura Haidau, Paul Ananie, Grupul folk “Eu cred” și “Mugurașii roznoveni.La joc ne-or însoți dansatorii Ansamblul Folcloric Codrii Neamţului iar Global Stage ne va asigura, ca de fiecare dată, cea mai bună sonorizare!Avem pregătite multe surprize pentru voi, vom premia cel mai frumos și mai complet costum popular, dar și cel mai bun dansator. Spectacolul se va încheia cu un superb foc de artificii! Vă așteptăm cu mare drag!

Publicată de Festival Roznov pe Sâmbătă, 21 Iulie 2018
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *