Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
  • :
  • :

Dulamă și PMP susțin justiția… Apropo, Dulamă a luat flit cu dreptatea în mână de la justiție

Fostul vicepreședinte al CJ Neamț, Dulamă Laurențiu Cristinel, și-a luat flit de la instanța unde a cerut să se suspende ordinul prefectului de Neamț prin care a fost dat afara din consiliul județean.

Acum, ca să fim sinceri, nouă ni s-a părut foarte forțat ordinul prefectului, iar faptul că instanța nu l-a suspendat până la judecarea speței pare ceva incredibil pentru noi. Dar dacă domnul Dulamă și partidul său zic că nu sunt abuzuri prin justiție și să nu schimbe PSD nicio lege, știu ei ceva…

Așadar, în logica PMP și a domnului Dulamă, nu prea este posibil ca instanța să fi facut un abuz. Cu siguranță așa e cinstit și corect, iar magistrații nu ar trebui să răspundă niciodată pentru o asemenea sentință.

Bravo celor din justiție! Faceți la fel în continuare. PMP și Dulamă vă susțin și sunt alături de voi, chiar dacă sunt executați că beau apă de la ApaServ!

Iosub Robert
Un comentariu la “Dulamă și PMP susțin justiția… Apropo, Dulamă a luat flit cu dreptatea în mână de la justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *