Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 18 ianuarie 2019
 • :
 • :

Documentar – Combinatul de Prelucrare a Lemnului – Piatra Neamt

Acest documentar este dedicat politicienilor nemteni care cu multa maiestrie au reusit sa contribuie in decursul timpului la disparitia combinatelor din jurul orasului Piatra Neamt .

Iosub Robert
13 comentarii la “Documentar – Combinatul de Prelucrare a Lemnului – Piatra Neamt

 1. terente

  va felicit si eu pentru cele prezentate.in fapt este o reconsttuire si proba de crimele economice facute dupa 1990.este o autopsie si oricand se poate trece la declansarea urmaririi penale si trimiterea rechizitoriului catre cea mai inalta instanta de judecata numita poporul roman daca mai functioneaza si nu s-a transformat in ADUNATURA DE NEPUTINCIOSI.DECI PARTEA VATAMATA EXISTA FOSTUL CPL.de asemeni avem si criminalii acei politicieni si sindicalisti care au actionat singura lor scapare este daca au avut discernamant.unde esti DOMNULE LATU MARE LIDER DE SINDICAT CARE GARANTAI PENTRU SECURISTUL CATARAMA CA ESTE DE BUNA CREDINTA SI VA DEZVOLTA CPL-UL.POTI DORMI LINISTIT LA TIBUCANI(AI MAI CANDITAT SI LA FUNCTIA DE PRIMAR CREDEAI CA CEI DE LA TARA NU STIU DE PROSTIILE FACUTE DE TINE LA CPL)CEI CARE ACUM SUNTETI MARI EXPLOATATORI DE PADURI SI VINDETI BUSTEANU LA DOI LEI LA CHINEZ SAU AUSTRIACT NU VA TREC FIIORII CA ATI FOST PARTASI LA CRIMA ECONOMIC.??dar politicienii in haita care nici nu stiau ce e cpl dar l-au distrus cum dorm?desigur sunt intrbari retorice pecare ar trbui sa si le buna oamenii de buna credinta.nu l-am vazut pe fermus cu strengu la gat amenintand cand se praduia cpl parca dadea consultanta despecialitate.IN 1989 CEAUSESCU A FOST CONDAMNAT LA MOARTE SI EXECUTAT FARA RECURS PENTRU SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE IN CONDITIILE IN CARE CPL AVEA 2500 ANGAJATI SI INTRTINEAU DIN SALAR PESTE 5000 DE SUFLETE.TOT RETORIC INTREB CRIMINALII ECONOMICI CE PEDEPSE VOR PRIMI DE LA POPOR?

  Raspunde
 2. nicu

  Flicitari pt. tot si luptati poate intr-o zi romiini se vor trezi la realitate si vor lupta alaturti de dumneavoastra ,imposibil un popor ca cel din 89 sa fie calcat la propriu in picioare. Felicitari inca odata si aratai ce s-a facut in acest judet sau ce nu s-a facut.

  Raspunde
 3. JB

  Asta este rezultatul atat de mult doritei PRIVATIZARI, adica vinderea pentru a putea fi inchisa si a nu mai face concurenta . Urmeaza sa ne privatizam LEUL si vom deveni SCLAVII celor care decid ce se face si ce nu cu EURO

  Raspunde
 4. zmeu_v@xnet.ro

  Filmari de astea poate sa faca oricine numai ca voi sunteti singurii care le faceti .
  O alta palma data posturilor TV locale .
  Jos palaria.

  Raspunde
 5. nu conteaza

  Mare noroc pe noi ca avem televiziuni locale care toate la gramada nu pot scoate un astfel de documentar .
  Felicitari , se vede ca suteti amatori dar va iese .
  BRAVO !!!
  Asteptam si alte documentare , sunt asa de multe lucruri de aratat .

  Raspunde
 6. L.M.

  Acest combinat a fost pus pe chituci de PNL-istul Catarama care a venit zicand ca face productie dar a falimentat si vandut tot . Daca ne amintim cum a fost privatizata aceasta fabrica vai de capul nostru de prosti .

  Raspunde
 7. Ioana

  Parinti mei au lucrat aici si cand eram copil mergeam cateodata pe la combinat .
  Era un furnicar de oameni . Ma ia cu fiori cand imi amintesc .
  Bun documentar .

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *