Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 17 decembrie 2018
  • :
  • :

„De dragul unui copil renunță la o cafea!” – Hai să trimitem copiii fără posibilități la școală, în septembrie

Un copil din cinci adoarme flămând, un copil din trei nu are cum să meargă la școală pentru că nu are cu ce să se încalțe, cu ce să se îmbrace, nu are ghiozdan, nici rechizite. Un copil din doi nu poate avea acces la un control medical de specialitate.

Asociația Născută Înger, împreună cu ziarpiatraneamt.ro, a demarat un proiect „De dragul unui copil renunță la o cafea!”, proiect care își propune să trimită în septembrie cât mai mulți copii la școală. În loc de-o cafea, un suc, vă propunem să luăm o sticlă de ulei, zahăr etc., un caiet, un pachet de biscuiți, o cutie cu lapte.

Pentru acest an școlar care începe în septembrie, Asociația Născută Înger va face o nouă colectă de rechizite și alimente. În acest sens, toți cei care pot sprijini copiii defavorizați să meargă la școală, pot lua legătura cu Carmen Suciu – telefon 0770 405 849.

Pentru donații în lei: Asociația Născută Înger, CUI: 36063530, RO58BTRLRONCRT0345309301, BANCA Transilvania Piatra-Neamț.

„Vino alături de noi să susținem proiectul ,,Flămânzi și goi! – Iubește-mă azi, nu fi nepăsător, nu mă disprețui! Sunt cu gândul la oamenii ce suferă în jurul nostru din diferite motive, la oamenii pe lângă care trecem zilnic și în mod special la copii. Fă un bine cuiva azi, din toata inima!”, a declarat Carmen Suciu – Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț.

Gândurile nespuse ale unui copil fără sprijin:

Iubește-mă azi, iubește-mă mâine și nu îmi întoarce spatele atunci când am nevoie de tine.

Poate tu nu realizezi, în goana ta dupa carieră, bani și averi, dar sunt un suflet ca și tine, o ființă umană ce are nevoie de-o îmbrățișare, de iubire!

Nu mă privi cu ură că nu am haine de firmă, că poate nu-s spălat, că nu miros a parfumuri scumpe, dar tu nu știi pe unde stau!

Nu mă călca în picioare, nu îmi zdrobi inima și nu îmi face sufletul să se spargă în mii de bucăți, chiar dacă mă vezi cu mâna-ntinsă, la colțul străzii. Îmi este foame și nu am știut altcumva să te opresc și să-ți spun! Privește mereu cu iubire, cu milă și nu mă judeca, tu nu ești încălțat cu pantofii mei!

Amintește-ți că sunt om ca și tine, că suntem copiii aceluiași Dumnezeu, privește-ți inima, folosește-o cu iubire, nu-ți fie teamă, nu se va sparge, nu se va rupe, nu se va epuiza. Ea găsește mereu puterea de a se ridica-n iubire, tu doar deschide-i ușa către lumina din ea!

Inima este călăuza-n viață, nu o ignora!

Iubește-ma azi, întinde-ți mâna către mine, sunt un suflet abandonat de lume, de viață, de cei care m-au nascut. Nu trece cu nepăsare, nu știi câte am de pătimit!

Fii bun. Oferă sprijin, oferă mângâiere, oferă-mi din iubirea ta, căci am atâta nevoie să știu că pot înfrunta orice și mă voi ridica!

Te rog, oprește-te. Iubește-mă azi, nu fi nepăsător.

Impresii dintr-o alta „lume”

Oameni triști, obosiți de necazuri văd mai mereu, însă cu multă dăruire încă au puterea să te încurajeze!

Micile tale fapte sau manifestări de bunătate pot schimba viaţa cuiva! Să nu te amăgeşti cu gândul că bunătatea ta nu va fi observată. Întotdeauna, oriunde ai fi, şi când o să ai impresia că treci neobservat, cineva o să te vadă. Nu mă refer aici la divinitate, ci mă refer la oameni. Oamenii te văd şi când dau impresia că nu sunt atenţi. Oamenii te analizează şi te observă, pentru că vor să facă asta.
Fiecare om vrea bunătatea cuiva. Un om are nevoie de bunătatatea ta!
Prin urmare, fii bun. Oferă un loc, zâmbeşte frumos, răspunde politicos, dăruieşte cu drag, priveşte cu îngăduinţă, ascultă cu interes, respectă.
Sunt micile manifestări de bunătate care pot să aibă un impact major în viaţa cuiva.
Fii bun! Nu ai nimic de pierdut!

– Carmen Suciu

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *