Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 iunie 2018
  • :
  • :

Cupa „Baschet Petras”, ediția I, la Colegiul Național de Informatică din Piatra-Neamț

Sâmbătă, 16 septembrie, începând cu ora 10:00, în sala de sport a Colegiului Național de Informatică din Piatra-Neamț se va desfășura Cupa „Baschet Petras”

Competiția la care vor participa trei echipe de băieși, respectiv trei echipe de fete, reunind aproximativ 80 de copii cu vârste cuprinse între 10-13 ani, este organizată de Asociația Club Sportiv „PETRAS” Neamț.

Echipele participante: A.C.S. IRIS IAȘI, A.C.S. PETRAS NEAMȚ, C.S. SONICKS JUNIOR B
BÂRLAD.

Acesta va fi primul eveniment major al Asociației Club Sportiv „PETRAS” Neamț. Clubul sportiv, cu specializare în ramura de sport baschet, a fost înființat anul acesta, luna martie, iar până la finalul anului 2017 va fi primul club din orașul Piatra-Neamț afiliat la Federația Romană de Baschet. În acest moment activează în cadrul clubului aproximativ 50 de copii (fete și băieți) cu vârstele cuprinse între 8 și 13 ani.”,  a precizat Iacob Mihai Daniel, antrenor și manager la Clubul Sportiv „PETRAS” Neamț.

Acest eveniment promovează spiritul de echipă și fair-play-ul în rândul copiilor, dar și o viața sănătoasă pentru cele mai mici dintre generații.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *