Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 17 iulie 2019
 • :
 • :

Concurs de oratorie: SQS (Speeches Questions & Sand) – Editia I

Daca esti pasionat de cultura, arta, cunoastere si nu in ultimul rand de oratorie, continua sa citesti: Rotaract Piatra Neamt organizeaza, unul dintre cele mai dinamice concursuri de oratorie: SQS (Speeches Questions & Sand) – Editia I, cu tema : „Gânduri despre sentimente”.
In ce consta: 9 persoane din zona Neamt vor impartasi o idee, un mesaj, o proiectie. Fiecare participant isi va transmite mesajul în ce manieră doreşte: dans, muzică, oratorie, mimă, pictura, alte arte, etc, fiind limitat doar de propria imaginaţie. Timpul minim de prezentare al mesajului va fi de 5 minute, urmat de cel putin o întrebare adresată de public, iar timpul maxim de prezentare al mesajului va fi de 15 minute, urmat de cel putin 3 întrebari ale publicului. După toate cele 9 prezentari ale celor 9 participanti, publicul va vota si se vor alege 3 câştigători care vor avea un loc asigurat in editia finala.
Unde si cand? The Library Bar : 23 noiembrie
Taxa de participare: 5 Ron
Perioada de inscriere : 3 noiembrie – 20 noiembrie
Participantii isi vor anunta prezenta la adresele de e-mail:
georgiana.brasoveanu@yahoo.com – tel 0743559678
co.sabyh103@gmail.com
vasilica.nica28@gmail.com

sqs
10 comentarii la “Concurs de oratorie: SQS (Speeches Questions & Sand) – Editia I

  1. feraru marcel

   Da’ , domnu admin, da’ nu puneti pumnu-n gura baiatului, ca nu-i deontologic. Posibil sa-mi fi raspuns ?? Is curios ca o pisica ! Adica….Motan.

   Raspunde
 1. feraru marcel

  Poate nu toti au auzit de Demostene. Un mare orator al Greciei antice, el s-a perfectionat singur prin multa munca si exercitiu. Antichitaturi…. De-acuma, cu 5 lei, poti vorbi cum vrei ! Reclama-i maaare.

  Raspunde
  1. Raid

   si ideea care este? Sa nu mai vorbeasca nimeni decat daca-i un mare orator? Oamenii vor sa vorbeasca..lasa-i sa o faca. Care vor sa-i asculte, se vor duce sa-i asculte..care nu, nu..simplu.

   Raspunde
   1. feraru marcel

    Raid draga, oratoru-i una iar Uratorul, la care faci tu referire-i cu totul alta. Uratorul, invata un text, deobicei in versuri pe care-l spune in fata unor ascultatori, care vor face cum spui tu. Oratorul,e cu schepsis, el nu-ti vorbeste ca sa nu-l asculti. De la astfel de cursuri, nu iesi decat cu o diploma si cu o gaura in portofel de cateva sute de leuti. ca sa reusesti tre’ sa faci scoala, nu gluma. Acu’ daca te-am suparat cu ceva….iarta si tu. Asta-i ideea ! Sa ma ierti.

    Raspunde
    1. feraru marcel

     Si draga Raid, eu am inteles ca tu esti letal pentru musculite, fluturasi si alte zburatoare-taratoare mici, da’ la mine n-ai efect. Stricnina sau Verdele de Paris mi-ar putea dauna. Da’ pan-acolo, ca-n poveste….multi nu este.

     Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *