Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 24 august 2019
 • :
 • :

Cine a vandalizat afișul cu Băsescu ?

Unul dintre panourile publicitare PMP care îl reprezintă pe Băsescu aafise-basescu fost vandalizat sau, mai corect spus, cineva a aruncat cu vopsea pe el.

Mai multe teorii care au apărut în spațiul public arată cu degetul spre posibili competitori electorali. Din cercetările noastre, vă putem spune că nu e vorba de niciun competitor electoral, ci de un om normal, care nu simpatizează niciun partid și care merge pe principiul că ”Dacă PDL și Băsescu au vandalizat România și nu au pățit nimic, atunci și un cetățean normal le poate vandaliza afișele electorale fără să pățească nimic”.

Aud că unii jurnaliști zeloși vor să îl deconspire pe cel care ar fi ”aranjat” afișul lui Băsescu. Asta chiar că ar fi ultima mizerie la care ar putea să se coboare un om de presă. Dacă chiar ar fi fost vorba de vandalizatori de la alte partide ziceam că poate ar merita deconspirați, dar în situația când e vorba doar de un om sătul de clasa politică actuală…
6 comentarii la “Cine a vandalizat afișul cu Băsescu ?

 1. Mircea

  Vandalizarea României nu a început şi nu s-a terminat cu Băsescu, iar a vă destăinui cine a devalizat ţara, înseamnă a vă pune inteligenţa la îndoială, pentru că , de fapt, toată lumea ştie , dar nu recunoaşte.Aşa încât cel care a vandalizat poza lui Băsescu a greşit „andrisantul”. Intenţionat, bineînţeles.C’aşa-i la noi.

  Raspunde
 2. Laria

  Vai vai ce sa mai întîmplat.
  Dar pentru siguranţa cetatenilor nu se sinchiseste nimeni prin oraş te jefuieste ziua mare
  Iar voi nu mai puteti de afisele cu hotul de Base,lasati dracului politica si apucativa sa faceti ceva si pt acest oras ca pe zi ce trece se degradeaza,o sa ramînã pustiu,doar cu primarul si consilieri lor.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *