Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 septembrie 2018
 • :
 • :

Cel mai incompetent spărgător din Europa e din Neamț. A furat din Germania un seif care era gol

Lipsa de profesioniști se simte în Neamț și la nivelul infractorilor. Chiar putem vorbi de un adevărat record în ceea ce înseamnă prostia infracțională, cel mai incompetent spărgător din Europa fiind de la Neamț. Acesta a fost arestat ieri de poliție și urmează să fie trimis în Germania pentru ispășirea unei pedepse cu închisoarea.

Infracțiunea comisă de incompetentul infractor a fost o spargere pentru sustragerea unui seif care cântărea destule kilograme. Problema spărgătorului incompetent a fost că după toată operațiunea și chinul specific deschiderii unui seif a constatat că în acesta nu se afla nici măcar un euro. Acum, incompetentul va sta în pușcărie pentru pătrundere prin efracție și distrugere de bunuri.

Spuneți dumneavoastră, cam cât de prost trebuie să fii să furi un seif gol. Ca să nu mai vorbim de cât de gură spartă și incompetent trebuie să fii ca după ce ai scăpat să fii găsit și băgat la pușcărie după câțiva ani de la săvârșirea faptei.

I.R.
11 comentarii la “Cel mai incompetent spărgător din Europa e din Neamț. A furat din Germania un seif care era gol

 1. codrut

  O fi avut ghinion, nu stim, o fi fost prost, nu stim. Un lucru e cert domnul ziarist e suparat ca hotul a fost incompetent!!! Problema nu era ca a fost la furat ci ca l-a prins datorita incompetentei!!!! DECI?

  ADMIN: Incompetenta rezulta in primul rand din incapacitatea de a gasi o solutie cinstita de a castiga niste bani.

  Raspunde
 2. ilie

  jurnalist idiot ce esti , da de unde mama naibi sa stie hotul ca seiful e gol? o fi avand vedere raze x si deh cea zis ” da sa fur un seif gol ca n-am ce face” . in primu rand nu e de admirat ceia ce a facut si in al doilea tu ca jurnalist pot sa spun ca esti un mare idiot. ok a avut gihinionu sa fie seifu gol asta nu ioti da tie drept sa-l cataloghezi drept prost incompetent si sa te amuzi ca bou pe tema asta.
  daca pui tiltu la stire sau o difuzezi spune clar ca a furat si era seif gol si punct , nu veni tu dupa ce ca nu-i deajuns ca asta iti face natia de rusine ca fura vii tu desteptu p#uli si razi ca bou facandul prost si incompetent . asta denotra ca rade ciob de oala sparta, intre tine si el nu e nicio diferenta

  ADMIN: Da ce va enervați asa ca și cum ați fi complicele lui ? 🙂
  Abordarea dumneavoastră e interesantă. Deci ziceți că omul nu e prost din start că s-a dus la furat, ci doar că nu a avea săracul de unde să știe că seiful e gol. 🙂
  Vă spun eu … e un prost, incompetent. Dacă era băiat deștept se ducea la muncă. Dacă a mers la furat și a cărat seiful înseamnă că e rezistent la efort…deci e bun de muncă.

  Raspunde
  1. Mimi74

   În general hoțiile necesită aptitudini compatibile cu munca… Acum mulți ani, tot un moldovean, a săpat un șanț de 40m lungime și 2m adâncime pentru a fura o țeavă pe care urma să o vândă la fier vechi. A fost prins și s-a dus la bulău. S-a socotit că munca făcută cu săpatul valora mai mult decât țeava. Deci, a muncit ca să fure și s-a ales cu pârnaie. Mi se pare mai prost decât ăsta cu seiful…

   Raspunde
 3. Maria Sfetcu

  Ca să fiu spirituală, aș spune că se observă desființarea Academiei. Cea a infractorilor. S-a dus naibii și ramura asta unde eram premianți!!!!!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *