Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 16 noiembrie 2018
 • :
 • :

Ce politicieni ar trebui arestați în următoarea perioadă?

Toți politicienii de nivel național care au averi mai mari de 10 milioane euro fără să aibă în spatele averii mii de angajați.

România este o țară cu un salariu mediu de câteva sute de euro. Ca să acumulezi zeci de milioane de euro trebuie să ai o afacere cel puțin de nivel național cu mii de angajați. Altfel, nivelul economic al țării nu îți permite acumularea acestor sume de bani pe căi legale decât dacă ai inventat teleportarea sau antigravitația.

Toți politicienii de nivel local care au averi mai mari de 2 milioane de euro și nu au cum să justifice acești bani prin activități economice.

În fiecare județ vedem politicieni care afișează averi imobiliare colosale, mașini de lux și un nivel de trai foarte ridicat. Asta în timp ce alți oameni mor de foame sau abia trăiesc de la o zi la alta.

Închipuiți-vă că în fiecare județ sunt cel puțin 10 de oameni foarte deștepți și cu foarte multă școală în diverse domenii de activitate. Dacă vii tu, politician incompetent, și reușești să acumulezi avere mai multă decât cei 10 oameni foarte deștepți la un loc înseamnă că ori ești mai deștept decât ei, ceea ce este clar că nu se poate, ori ești mai hoț decât 99% din populația județului.

Afișarea averii din partea politicienilor este în 99% dintre cazuri afișarea hoției. Toți acești hoți care se ascund în toate partidele ar trebui să meargă la pușcărie și să li se confiște averile în mod extins, căci majoritatea au pus totul pe numele rudelor sau prietenilor.

De ce să meargă la pușcărie?

 • Pentru că sunt complici la crimele care se întâmplă în fiecare minut în sistemul de sănătate din România unde se moare cu zile din cauza lipsei banilor pe care acești politicieni îi concentrează în diferite zone de unde să-i poată sifona.
 • Pentru că majoritatea numirilor în sănătate se fac pe pile, relații sau șpagă și incompetența din acest sistem duce la moarte.
 • Pentru faptul că vorbim de pierdere de vieți omenești. Oameni care mor cu zile.

Iosub Robert
23 comentarii la “Ce politicieni ar trebui arestați în următoarea perioadă?

 1. IOAN

  DEX : ” POLITICIANUL ESTE O PERSOANĂ CARE FACE DIN POLITICĂ UN MIJLOC ABIL SI DEMAGOGIC PENTRU REALIZAREA INTERESULUI PERSONAL ”
  ROMÂNII VOTEAZĂ PENTRU BINELE ACESTOR INFRACTORI NU PENTRU BINELE TARII SI AL POPORULUI .

  Raspunde
 2. NELU

  TOTI cei care sunt pe modelu ,, DINU PATURICA ,, au intrat in POLITICA facand diverse servicii ori prestand , Dupa care brusc s au PRICOPSIT ,, Ca ex oricum Nu mai e in partid M Vanghelie ori HOARA M ..

  Raspunde
 3. Stefan

  Cam „generos” dl. Iosub, fiindca exista lege pentru verificarea averilor nejustificate!Totusi, pana la politicieni care , cat de cat, sunt supusi controlului si transparentei, s-ar putea face niste verificari si la urmatoarele categorii de cetateni:politisti, magistrati,lucratori in „servicii”, functionari in diferite institutii, medici, etc.!Surprizele (si averile) s-ar putea sa fie mai mari decat in cazul politicienilor! Ca sa nu mai vorbim de camatarii si interlopii care au pus stapanire pe oras!

  Raspunde
 4. Leo Taxil

  Numai Vadum Tudor ar fi putut face asta! Dar ce să-i ceri unui popor care habar n-are ce înseamnă ”stînga” și ”dreapta”.

  Raspunde
 5. Maria Sfetcu

  Ce plafoane generoase au!!!! Mie fiscul mă belește și îmi pune sechestru pentru 1 leu. Ei de ce ar trebui să fie privilegiați, nu sunt egali cu noi, sunt mai presus de lege și constituție? Faci dovadă cu acte în regula, poți să ai averea lui Bill Gates sau Donald Trump, nu, la ocnă cu ei!!!

  Raspunde
 6. Nicolae Birsan

  Romania , are POLITICIENII ? EXTRAORDINAR !!!
  LACOMIA , HOTIA , PROSTIA, MINCIUNA , INVIDIA , etc a DISTRUS si va DISTRUGE Romania . p u n c t !
  De ce INTERLOPILOR care sant numiti in functiile de conducere de la nivel national NU li se face CONTROL PSIHIC ?

  Raspunde
 7. xx

  Eu sint de parere ca politicienii hoti care au strins averi imense prin mijloace ilegale nu ar trebui arestati caci tot noi ar trebui din taxele si impozitele noastre sa-i cazam(si ce cazare au)sa-i furajam si sa-i adapam.In „lumea lor ni conteaza decit banii si relatiile,functiile in care s-au cocotat.Daca li s-ar confisca „si cenusa din vatra” si li s-ar interzice ocuparea oricarei functii publice pentru 10-15 ani mor singuri acasa”ca chitigoii”,fara bani si relatii devin nimeni si nu pot suporta asta

  Raspunde
 8. Lolita

  Parlamentul este capul tuturor rautatilor.
  Cind vedem tot poporul in strada pentru articolul din constitutie care stipuleaza ca toti cetatenii sint egali in fata legii ?

  Cei de la fisc au fost instruiti in depistarea averilor frauduloase dar se pare ca mai intii vor salarii mai mari. De ce nu recupereaza banii furati de parlamentari mai repede si atunci vor avea si pentru sanatate si pentru toate cele. Dar eu ce sa mai zic, cind sint o simpla muiere….

  Raspunde
  1. roxana

   Toti politicienii ar trebui sa fie luati la bani marunti, sa li se confiste tot ce au furat si sa faca puscarie atat cat merita, nu cu suspendare.Toata populatia este muritoare de foame si ei rad in nas si merg ostentativ la parade.

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *