Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
  • :
  • :

„Caravana Copilăriei” debutează vineri, 1 iunie, la ora 12, pe platoul de la Curtea Domnească

Primăria Piatra-Neamț organizează cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului evenimentul ,,Caravana Copilăriei”. Vineri, 1 iunie, începând cu ora 12, Curtea Domnească va fi animată de cele mai îndrăgite personaje din desenele animate și basmele copilăriei. Vor avea loc jocuri și concursuri la care sunt invitați să participe toți copii alături de Mickey Mouse, Hello Kitty, Donald Duck, minioni si prințese.

Programul evenimentului:

12:00 – Caravana Copilăriei –Personajele vor face o paradă în zona centrală a orașului;

12:45 – Cântece și dansuri pentru copii la scena amplasată la Curtea Domnească;

13:30 – Jocurile Copilăriei: Țară-țară vrem ostași!, Rațele și vânătorii,  Sticluța cu otravă,  elasticul, Baba oarba, Țările;

15:00 – Mini Discoteca Copiilor;

16:00- Spectacol Clubul Artis.

Începând cu ora 17, la scena amplasată la Curtea Domnească se va desfășura Festivalul de muzică patriotică ArtHistoryFest 2018. Evenimentul se va desfășura vineri și sâmbătă, începând cu ora 17. Festivalul face parte din Programul I.S.J. Neamț, CENTENAR 2018-NT,  și se va desfășura sub formă de concurs având următoarele secțiuni: interpretare folclor, interpretare folk, interpretare corală.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *