Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 17 februarie 2019
  • :
  • :

Bărbat din Piatra-Neamţ, condamnat la închisoare pentru contrabandă cu țigări, depistat în Bacău

La data de 6 iulie 2018, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Neamţ, în colaborare cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Bacău, au depistat în municipiul Bacău, un bărbat de 44 de ani, din Piatra-Neamţ, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat de Judecătoria Bacău la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete.

În fapt, la data de 29.11.2015, bărbatul a fost depistat de poliţişti în trenul care circula pe ruta Suceava Nord – Bucureşti Nord, având asupra sa o cantitate de 52.980 ţigarete, fără timbru accizabil, creând bugetului de stat un prejudiciu în valoare de 30.594 lei.

Poliţiştii l-au condus şi încarcerat pe bărbat la Penitenciarul Bacău.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *