Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 17 august 2019
  • :
  • :

“Balul de caritate Marile Sperante” Editia a III-a, Central Plaza Hotel, 12 decembrie, ora 19:00

marile speranteClubul Rotaract Piatra-Neamt organizeaza a treia editie a balului de caritate “Marile Sperante”, scopul caritabil fiind refacerea necesarului de carti pentru biblioteca scolii generale Valeni din Piatra-Neamt si modernizarea acesteia in functie de bugetul ce va fi strans in seara balului. Elevii acestei scoli nu au biblioteca, iar toti cei care impartasim valoare, stim ca acest fapt este grav. Investim in copii, copiii nostri personali, dar si in copiii care peste 20 de ani ne vor reprezenta aici, acolo, oriunde vor fi asezati si ne dorim ca ei sa poata decida in cunostinta de cauza, sa poata alege avand o raportare de valoare. Cunoasterea si indreptarea spre cultura este cheia care deschide usile ruginite, mintile blocate si societatea conservata.
Maine seara va invitam sa participati si sa va implicati in povestea balului care in mod cert se va schimba odata cu acest gest. Elemente surpriza de tombola, momente speciale, create pentru aceasta seara nu vor lipsi si veti lua parte la licitatia obiectelor de valoare, unde aveti posibilitatea sa achizitonati tablouri ale artistilor de renume, fotografiile castigatoare din cadrul expozitiei de fotografie organizata de club pe 21 noiembrie, dar si alte obiecte pe care cu siguranta vi le doriti.

Clubul Rotaract Piatra-Neamt
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *