Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 16 august 2019
  • :
  • :

Balul de caritate “Marile Speranțe” – ediția III

Invitatie Bal de CaritateBalului de caritate “Marile Speranțe”, organizat de clubul Rotaract Piatra Neamț, a ajuns la a treia ediție, acesta desfășurându-se în fiecare an, în luna decembrie, luna cadourilor, a comuniunii, a magiei.

Anul acesta venim în sprijinul educării și formării de tineri cetățeni români. Așadar, am decis să ajutăm la împlinirea necesarului de cărți și culegeri pentru copiii școlii Văleni, dar și la renovarea acestei biblioteci. Vrem ca fiecare pas să fie o aventură frumoasă și inedită pentru sufletele inocente ce așteaptă cu nerăbdare să absoarbă cunoaștere.
Însă magia se produce când forțele lucrează împreună! De aceea, membrii Clubului Rotaract Piatra Neamț vă invită să le fiți alături în seara de 12 Decembrie 2014, la Balul de Caritate “Marile Speranțe”. Cu ajutorul dumneavoastră, zeci de copii își vor crea fundamentul pentru a deveni oameni integri, onești, inteligenți. Astfel, atât participanții la bal, cât și sponsorii sau simplii donatori, vor facilita procesul prin care elevii vor putea descoperi lumea din jurul lor și își vor plimba ochii curioși pe porții noi și proaspete de cunoaștere!

Vă invităm alături de noi prin implicarea și participarea la povestea “Balul de caritate Marile Speranțe” în seara de 12 decembrie, începând cu ora 19:00, într-un ambient plăcut, elegant și rafinat la Hotel Central Plaza – salonul Clasic, unde dress code-ul este reprezentat de o carte. În seara balului nu vor lipsi elementele surpriză, tombolă și alte momente deosebite create special pentru dumneavoastră în care veți lua parte la licitația obiectelor de valoare precum: tablouri ale artiștilor de renume, fotografiile câștigatoare din cadrul expoziției de fotografie organizată de club pe 21 noiembrie și alte obiecte.

Toate acestea pentru o cauză nobilă, pentru a aduce valoare societății și vieții. Împreună scriem povestea unei lumi mai bune!

Rotaract Piatra-Neamt
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *