Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 18 octombrie 2018
 • :
 • :

Așa arată un județ în care se investește în infrastructură

 233.957.000 lei alocati prin PNDL 2 în anul 2017 pentru modernizarea și reabilitarea de drumuri comunale din Județul Neamț în localitățile: Agapia, Bahna, Baltatesti, Bara, Bicaz, Bicazu Ardelean, Botesti, Candesti, Costisa, Cordun, Cracaoani, Damuc,  Dobreni, Draganesti, Dragomiresti, Dulcesti, Dumbrava Rosie, Farcasa, Gadinti, Gheraesti, Ghindaoani, Girov, Grumazesti, Hangu, Icusesti, Margineni, Negresti, Piatra Neamt, Piatra Soimului, Poiana Teiului, Razboieni, Roman, Sagna, Secuieni, Stanita, Stefan cel Mare, Tazlau, Tibucani, Timisesti, Tupilati, Urecheni, Valea Ursului

250.727.000 lei alocati prin PNDL 2 în anul 2017 pentru modernizarea și reabilitarea de drumuri județene în Neamț în localitățile: DJ-Uri La: Tolici(2), Stefan Cel Mare, Secu(2), Sihastria, Raucesti, Izvorul Muntelui(4), Pastraveni, Grumazesti(2), Petricani(2), Valea Alba, Tazlau(2), Ruginoasa, Valea Ursului, Bozieni, Bahna(2), Lutca(2), Sagna, Borca(4), Stanita(2)

484.685.300 lei alocați în total prin PNDL 2 în anul 2017 pentru modernizarea și reabilitarea de drumuri în județul Neamț.

O mare parte dintre contractele de finanțare sunt deja semnate și demarate procedurile de atribuire a lucrărilor. Vorbim de sume alocate, nu de sume solicitate. Sumele solicitate de Neamț au fost mult mai mari, dar în urma selecției de proiecte la nivel guvernamental doar ce este consemnat mai sus a fost finanțat.

Așa arată un județ în care se va reabilita la modul serios infrastructura. Așa arată un județ pentru care cineva are un cuvânt de spus la nivel guvernamental. Un județ care se va transforma într-un șantier și totul în interesul nemțenilor.

Deși aceste sume incredibil de mari pentru județul Neamț au fost atrase cu o contribuție clara a PSD-ului și a președintelui Consiliului Județean Ionel Arsene, pe drumurile reabilitate nu vor circula numai PSD-iști. De aceste investiții vor beneficia absolut toți nemțenii, începând de la cei care au votat și vor vota PSD și până la cei care înjură de dimineața până seara PSD-ul.

Poate nu ar fi rău să lăsăm cu toții puțin ipocrizia la o parte și să privim cu atenție la hârtile și cifrele de mai sus și să ne bucurăm pentru județul în care trăim.
3 comentarii la “Așa arată un județ în care se investește în infrastructură

 1. Stefan

  Am mai intrebat :ce inseamna bani „alocati”?!Sunt lucrari licitate, incepute, sau, macar, sumele respective apar in Bugetul de stat aprobat de Parlament?!Daca nu, au tot atata valoare ca si progarmul de drumuri judetene al lui Udrea de prin 2009, adica „0”!
  De altfel, cred ca aceste programe sunt o risipa, mai bine s-ar da banii pentru o autostrada Est-Vest- nu pe la Brasov cum vrea Tudose!

  Raspunde
 2. TIBI

  NISTE cifre sau sume care DAU BINE pe Hartie ! CAT priveste IPOCRIZIA , fara a fi , ar trebui sa ne Uitam ca pe acest PLAN , s au cum se mai numeste , NU apare , Desi anterior , cam pe la finalul anului trecut ,tot D vstra prezentati un art , cu Dl I . ARSENE , fostu ministru R . CUC , Primarul de la Hangu si ceva INVESTITII , ori Bani ptr drumul P NT P largului , care este NATIONAL DN 15 si nu Judetean ori Comunal si pe care pana in prezent , NU sa Schimbat Nimic , e la Fel ca inainte , pentru acel drum ptr care se si plateste rovigneta , pe cand ceva CONCRET ,de Promisiuni , planuri , iluzii ca se face autostrada ,Astea deja sunt Amintiri din copilarie , sa incerce sa faca si ceva REAL , care sa se Concretizeze . ,

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *