Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
  • :
  • :

Accident de muncă cu pistoale cu bile sau scandal cu focuri de armă ?

Ieri, poliţiştii au săltat 2 bărbaţi pentru tulburarea ordinii publice. (click aici pentru comunicatul oficial)

Deși mulți s-au grăbit să spună că ar fi vorba despre scandaluri cu focuri de armă la Piatra-Neamț, în realitate este vorba de un conflict spontan între 2 personaje cunoscute în oraș după poreclele pe care le poată care, după niște distracție pe ritmuri de manele, s-au încins puțin și au scos pistoalele, desigur cu bile, nu cu gloanțe adevărate, și s-au strâmbat cu ele fără să rănească pe nimeni.

Astfel de incidente nu reprezintă un pericol public real, în lumea acestor personaje fiind un fel de accident de muncă ce apare atunci când au program prelungit de chefuială si sunt prea mulți pe metrul pătrat. Mai degrabă o treaba de ITM decât de IPJ.

Astfel de incidente se petrec de ani de zile și se vor mai petrece ani buni de acum încolo, dar de reținut este faptul că ele nu afectează la modul serios siguranța cetățenilor. Desigur că unii care nu cunosc această lume cu manele, orgolii de foști interlopi, rromi, băutură, jocuri de noroc și femei sunt tentați să înțeleagă greșit lucrurile, dar în realitate așa e lumea lor. Nu trece o săptămână fără să se amenințe, să mai scoată o sabie care nu taie, un pistol de jucărie, să mai spargă două aparate de păcănele, un geam sau să se mai mângâie cu viteză după ceafă. Important este că toate aceste lucruri se întâmplă doar în interiorul grupurilor lor și doar între ei, neintersectându-se cu omul normal care merge liniștit pe stradă.

În toată lumea și în toate orașele sunt și astfel de comunități, iar aceste pistoale pe care băieții aștia le poarta la ei ca să impresioneze sunt mai puțin periculoase decât praștia pe care o aveam când eram mic și era confecționată dintr-o cracă de copac și o fâșie de cauciuc de la o mască de gaze.

Mergeți liniștiți unde aveți treabă. Nu exista niciun risc să vă zboare creierii vreun glonț rătăcit tras din pistolul vreunui interlop.

I.R.
Un comentariu la “Accident de muncă cu pistoale cu bile sau scandal cu focuri de armă ?

  1. TIBI

    DE mers ,mergem Da nu si linistiti , fara a intra in polemica , probabil a ti uitat de cazul din Bucuresti , de acea tanara lasata fara un ochi ,tot asa dintr o joaca , de nici DR . POP M nu a putut sa i l repare !

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *