Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 decembrie 2018
 • :
 • :

A plecat la București, la protest, să se facă de râs?

Noi suntem perfect de acord cu orice fel de protest, deoarece protestul este temelia democrației și considerăm că noi, românii, ar trebui să învățăm să protestăm mult mai des și pentru mult mai multe lucruri. De aici și până la a te duce la un protest doar ca să te faci de râs sau ca să protestezi ipocrit este drum lung.

Azi am văzut un nemțean care pleca la București să schimbe clasa politica și și-a pus mândru la mașină un steag despre care a crezut că este al României, dar, surpriză, steagul României nu are stemă. Ce flutură patriotic pe mașina românului este un steag comercial făcut special pentru patrioții incompetenți care cumpără simboluri naționale neoficiale, doar pentru că arată mai bine.

Deci patriotul nemțean s-a dus la București să schimbe clasa politică și nu ne băgăm, căci este dreptul lui, ba, mai mult, suntem de acord că ar trebui schimbată clasa politică. Nu știm dacă va reuși nemțeanul nostru să schimbe clasa politică, dar poate măcar drapelul acela fake să îl schimbe că îl flutură în drumul lui prin toată țara și râde toată lumea de noi că îl vede cu numere de NT.

Același nemțean care nu știe cum arată drapelul oficial al României declara în fața presei că vrea să fie ”mândru că e român” și că actuala clasă politică ne-a făcut de râs peste tot în lume. Noi am adăuga că asta face și el dacă mai umblă mult cu steagul acela. Ce mai spune protestatarul și suntem perfect de acord cu el este că ”Nu mai putem! Au ajuns incultura, prostia și alte chestii la rang de cinste în țara asta”.

Când te uiți la ce decizii ia câteodată guvernul PSD îți vine să înnebunești. Când vezi care este alternativa politică te apucă râsul de ce opoziție avem. Iar când te uiți la unii care se dau patrioți și fac lucruri din patriotism, dar nu știu cum arată drapelul României parcă îți vine să… nu mai fii mândru că ești român.

Clasa politică este oglinda poporului. Dacă vrem alta clasă politică ar trebui prima dată sa avem mai multe pretenții de la noi și apoi de la ei.

I.R.
13 comentarii la “A plecat la București, la protest, să se facă de râs?

 1. Piscu

  in foto se vad 2 steaguri, unul al Moldovei (o fi omil nascut pe acolo) si unul al Romaniei

  ADMIN: Stai jos. 2 Cauta pe net steagul Moldovei 🙂

  Raspunde
 2. Piscu

  https://ro.wikipedia.org/wiki/Drapelul_Rom%C3%A2niei

  din pdv-ul meu, articolul acesta e o carcoteala care arata ce ne-culoare are ziarpiatraneamt

  ADMIN: Pai daca articolul anterior acestuia, tot pe tema stemei de pe drapel a fost la adresa unui senator PSD de Neamț… cam ce culoare are ziarul și cam ce culoare are materia cenușie a unora?
  Tematica drapelului României nu este una noua la noi. Avem nenumărate articole pe aceasta tema in care am criticat pe toată lumea. Este inadmisibil să nu stii cum arata drapelul tarii tale
  .

  Raspunde
 3. Neculai Fabrizio

  Nu era mai bine sa-i spui omului ca steagul nu e cel coret decat sa razi de el cu comentarii inutile? Asa ai fi dat dovada ca esti un ziarist adevarat nu un carcotas….Pentru domnul in cauza numai cuvinte de lauda!

  ADMIN: daca eram eu acolo sigur avertizam…

  Raspunde
 4. Vasili

  Prim ministrul țării este agramat și voi va legati de „steagul neconform” al omului? Pe bune???!!! Sunteți mândri de cine va reprezintă in lume?

  ADMIN: Stai jos esti nedestept. Prima oara am dat de pamant cu autoritati si politicieni pe tema steagului si apoi cu protestatarii… inaintea acestui protestatar am avut un articol fix pe același subiect in care am criticat un senator PSD de Neamt.
  http://www.ziarpiatraneamt.ro/senatorul-psd-dan-manoliu-a-fost-napadit-de-patriotism-in-aceasta-dimineata

  Nimeni nu are nicio scuza sa nu stie care este drapelul oficial al țării unde este cetățean.

  Raspunde
 5. Florin

  Poate nu este atent la detalii de felul acesta, dar este lăudabilă inițiativă sa.Jos pălăria în fața celor care au îndrăzneală și cred cu tărie că pot schimba ceva. Tot timpul vor exista cîrcotași care vor căuta nod în papură.

  Raspunde
 6. sdvdf

  si ce e rau daca ar avea stema???
  si asa se confunda cu alte 2-3 tari
  simbolurile provinciilor romanesti ar trebui sa fie pe drapel//////////

  Raspunde
 7. vukovik

  BINE dar si IMNUL de STAT se Numeste ,, DESTEAPTA TE ROMANE ,, ! privind retoric NU suntem chiar cei mai Isteti cetateni ai EUropei , in trecut ne calcau Turcii , mai incolo prin 1916 ne au ocupat nemtii Bucurestiul , fara sa se traga un singur foc de arma , se trasese mai inainte la TURTUCAIA , dupa pe la sfarsit ,ajunsi la BUDAPESTA , AM fost GENTELMANi , Gesticulosi , ne am pus drapelu si opincile pe acoperisul Parlamentului lor si ne am retras , ptr ca acum sa rada HU de noi , dupa al 2 lea razboi ,ne au facut REGULILE Rusii , mai incoace cand sa ne Ridicam si Noi , ne am Facut o Singuri , Datoriile erau achitate , Fabrici , uzine , Energofage ori Nu le am distrus Singuri , s au cu Clasa Politica de atuncea , de in PRezent umblam in Bejanie prin zari straine , ORI si cei din Parlament , politicieni , 4 ani sunt Mari si Tari , dupa revin de unde i au scos Votantii ,adica NOI , in Anonimat si dand piept cu ceea ce au legiferat ei ori alti I ti cu Diploma pe care tot masele ii Aleg ! ALORS QUE Dorim NOi in Final ! `

  Raspunde
 8. CRISTIAN

  NA i CU CINE ! NISTE TARANI , e ADEVARAT ca cei din Guvern NU sunt cele mai luminate minti , DAR nici ce spun cei din Diaspora , CA NOI I am PUS NOI i i DAm JOS ! AOLEU , da numai Voi Contati in tara asta , sau cum ? Cei din RO care au ramas , .mai ramas NU mai au nici un cuvant de spus .

  Raspunde
 9. xx

  De la Iasi au plecat 20 de masini cu 100 de oameni,de la noi or fi plecat macar 10? Din Tg Mures 10 masini,din Sibiu 50 de oameni carora li s-au adaugat 10 din Pitesti (Stiri de pe realitatea tv despre care ni se poate spune ca e PSD-ista

  Raspunde
 10. xx

  Omul sa gindit sa faca o economie,steagul fake se cumpara de la moldoveni cu 10 lei,cel rominesc este mult mai scump 30 de lei

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *