5000 euro recompensă pusă pe capul PSD-iștilor

1

Ca reacție la un material contra UNPR în care s-a prezentat o înregistrare ambientală cu unpoliticienii UNPR-ist de la Podoleni, băieții deștepți s-au supărat și au oferit o recompensă de 5000 de euro pentru cel care aduce o înregistrare din care să reiasă cum adună liderii PSD bani de campanie fără să dea chitanță. Nu știu dacă vor reuși să prindă pe cineva luând fără acte bani, dar cu siguranță suma este destul de mare ca să încolțească în mintea cretinilor ideea unei înscenări.
Dacă e să ne gândim logic, acest pas cu recompensa era inevitabil într-un conflict bazat pe tehnici de înregistrări ilegale și, ca anticipare din partea noastră, vă spunem că va urma etapa în care cele două tabere își vor folosi tehnicile pentru a lovii direct în soțiile și copiii adversarilor. Să vezi atunci cât de scârbos va deveni totul ….

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. feraru marcel spune

    Pardon ! Da’ cine spune ca inregistrarea tre’ facuta de-acum incolo ? Arhive….este si mai ramane, cum ar spune-un vanzator de seminte la meciurili Ceahlaului. Din politica, o dam incet incet in…pulitica. Exista, cum spunea un sociolog, o populatie TARGET. Astia vor avea permanent bale la coltul gurii si vor vibra ca motorul de Raba iarna, citind sau vazand astfel de NEWS-uri. Ca sa ma esprim cum trebuie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate