Zona cu eroi ruşi din Cimitirul Eroilor de la Piatra-Neamţ arată cu mult mai bine decât cea cu eroi români sau de alte naţionalităţi

0

Într-un mod total ruşinos pentru toate autorităţile şi factorii politici din Neamţ care îşi fac poze pe la festivităţile dedicate eroilor, în Cimitirul Eroilor din Piatra-Neamţ nu s-a mai investit nimic în reabilitarea sa, ba din contra, s-a decis ca flacăra de la monumentul eroilor să fie aprinsă doar la evenimente ca să se facă economie de gaz.

În contrast total cu autorităţile noastre care au bani pentru orice dar nu şi pentru Cimitirul Eroilor, statul rus a investit serios în reabilitarea şi punerea în valoare a zonei unde sunt îngropaţi soldaţii ruşi.

Bine că avem bani de brad de plastic de 40.000 euro, containere de gunoi de 25.000 euro, staţii de autobuz la preţ de apartament, dar nu avem să investim pentru memoria celor care au murit pentru noi.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate