Ziua Jandarmeriei Române, sărbătorită altfel în Neamț (FOTO)

0
Foto – Jandarmeria Neamț

Dragi ostași în haină albastră, noi vă mulțumim că slujiți cu atâta dăruire această țară!

Dacă în alți ani Jandarmii sărbătoreau această zi cu fast, iată că anul acesta și-au dedicat ziua celor care au cea mai mare nevoie. Ziua lor, 3 aprilie, va fi dedicată anul acesta oamenilor care depind de o picătură de sânge, oameni care nu cer nimic, dar așteaptă să se poată bucura de viață

Norocoși vor fi cei care vor primi sângele donat de Jandarmii noștri, vor avea parte de sânge de salvatori. Prin această inițiativă măreață, Jandarmeria Neamț și-a propus să doneze 171 de pungi de sânge pentru a celebra cea de-a 171-a aniversare.

Noi le urăm doar multă sănătate, putere și multe misiuni încheiate cu succes de acum înainte! La mulți ani Jandarmeria Română! La mulți ani Jandarmeria Neamț!

Ziua Jandarmeriei Române Altfel

În fiecare an, pe 3 aprilie, jandarmii români își serbează ziua. Având în vedere că nu se desfășoară activități caracteristice acestei zile, așa cum am sărbătorit an de an, anul acesta am ales să ne bucurăm de ziua noastră într-un alt mod și să aducem o rază de speranță și încredere celor a căror viață depinde de o picătură de sânge.

Și nu ne vom opri aici….provocarea fiind de 171 de pungi de sânge donate, până la următoarea aniversare.

De ce 171? Pentru că anul acesta se împlinesc 171 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.”, este mesajul transmis de Jandarmeria Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate