Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice

2

1octMarti, 1 octombrie, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice, organizatia de tineret a PNL Neamt impreuna cu sprijinul domnului senator Tapu Nazare Eugen si a Biroului Politic Local al PNL Piatra Neamt, a organizat vizite la mai multe manastiri din judetul Neamt, printre care : Manastirea Petru Voda, Manastirea Secu, Manastirea Sihastria, Manastirea Agapia si Manastirea Varatec.
La eveniment au participat peste 200 de varstnici care au fost placut surprinsi de aceasta invitatie si care si-au manifestat interesul de a mai participa si la alte viitoare astfel de intruniri organizate de liberalii nemteni.
“Consider ca trebuie sa acordam mai multa atentie persoanelor varstnice din municipiul Piatra Neamt si pe aceasta cale as dori sa le urez multa sanatate, zile senine si sa ii asigur ca voi fi alaturi de dumnealor ori de cate ori va fi nevoie.” a declarat senatorul liberal Eugen Tapu Nazare.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. feraru marcel spune

    Initiativa de luat in seama, pe langa cea a tinerilor social democrati. Mladitele tinere, ale celor doua partide, NOBILE vlastare, ale politicii nemtene, ne dau un exemplu elocvent, cum, condusi de cel mai corect si cinstit partid din Romania, se implica-n viata cetatii, ajutand, din slabele si insuficientele resurse de care dispun, o populatie, in care se mai gasesc, din pacate si persoane mai putin favorizate, victime ale jafului economico social, practicat in ultimii 9 ani. Aceste acte, de bunavointa, dezinteresata, vin sa ne convinga, inca o data, ca Neamtul, este unul din judetele, care au fericirea sa detina, oameni de caracter, tineri intre tinerii patriei. felicitari, deasemenea si seniorilor, care le-au picurat cate putin din intelepciunea lor si „copiilor”acestia. Ne putem mandri, ca viitorul tarii este in maini harnice, puternice, bogate. Cinstite si neprihanite.

    1. feraru marcel spune

      @ Admin : asta, laudatio….placut???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate