Cine a fost prezent nemotivat la Ziua Imnului National ?

0

La sugestia cititorilor am analizat si noi situatia prezentei oamenilor politici sau din administratie la tot soiul de adunari publice si am constatat ca un mare procent dintre ei nu prea stiu nimic despre evenimentele la care participa si vin doar ca sa faca act de prezenta . La aceste constatari se adauga si desele discutii cu managera unei televiziuni nemtene care ne tot explica care este rolul educativ al presei . Tragand o linie, am gasit o solutie sa imbinam spiritul nostru critic cu latura educativa invocata de unii colegi din presa si am hotarat ca de acum, in mod total aleator sa intrebam personalitatile prezente la manifestatii publice cate ceva despre evenimentul la care participa si astfel speram ca pana la finele anului, cei care faceau doar act de prezenta sa se documenteze temeinic inainte de fiecare iesire la facut poze si sa ne ajute prin raspunsurile lor la educarea cititorilor sau la amuzarea acestora . Oricum ar fi, e bine .
Luni a fost sarbatorita Ziua Imnului National .
Pe langa scurta ceremonie, ziarpiatraneamt.ro impreuna cu neamt.tv au inceput sa isi puna in aplicare planul de depistare a prezentilor nemotivati la astfel de manifestatii si asa va fi de acum incolo peste tot pe unde vom merge, asa ca cei nepregatiti sunt rugati sa stea acasa ca sa nu iasa prezenti nemotivat .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate