Ziua comunei Vânători Neamț, mai leșinată ca niciodată

4

ziua-comuna-vanatori

Dacă în anii trecuți zilele comunei Vânători Neamț erau o mare sărbătoare, în acest an atmosfera era destul de anostă, lumea era zâmbitoare doar în corturile unde stăteau și mâncau persoanele agreate de primărie și, în rest, care cum putea se mai înghesuia să mănânce un mic făcut pe un grătar dubios.

Trecând peste faptul că sărbătoarea din Vânători este organizată la mulți kilometri distanță de comună și oamenii sărmani care nu au mașină nu pot participa, la această manifestare s-a văzut clar că marea comună are o stăpânire care a stat prea mult timp și se crede pe cai din ce în ce mai mari, nemaicontând nimic în afară de băgarea în seama a doamnei primar.

ziua-vanatori-2016La toate celelalte comune pe unde am fost am văzut, ce e drept, un cort pentru oficialități, dar de cele mai multe ori amplasat la vedere. Doar la Vânători Neamț, mai multe corturi umbroase, cu mese curate, veselă și bucate alese deserveau doar persoanele agreate de doamna primar. În rest, prostimea… cu capul în soare, care pe unde apuca.

Chiar vom cere primăriei Vânători să ne explice cum s-au cheltuit fondurile pentru această sarbătoare și să vedem cât la sută din bani au fost alocați pentru crearea de condiții civilizate de participare pentru bătrânii veniți de la mulți kilometri distanță.

I.R.

P. S.: Totuși am văzut și un lucru pozitiv care trebuie remarcat. Față de celelalte zile de comune, aici majoritatea comercianților aveau case de marcat și chiar le foloseau.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Ziar Piatra Neamt spune

  Comentariu preluat de pe facebook Mihai Mocanasu

  Un om demn,care sustine ca este un aprig zeu al adevarului, niciodata nu se ascunde in spatele unor masti create din doua litere.Atata timp cat reliefezi o informatie veridica neavand de ce sa te temi nu fugi pe strazile rusinii.
  Astazi am citit un articol care vrea sa ne denigreze…pe noi toti care traim in aceasta comuna,deoarece nestiutorii care se vor perinda pe redutele lecturii vor considera ca satul nostru e o oaza de prosti nascuti sa fie aruncati in mocirla de cateva cuvinte hilare.
  Ziar Piatra-Neamt, si-a dorit din tot sufletul sa lanseze o bomba cu morfina care ,,cica,,, sa ne opreasca durerea ce ne distruge sufletul,doar pentru ca ne-am bronzat putin mai mult ,reliefandu-ne corpurile albe la soare.
  Citind aceasta epopee ziaristica as vrea,daca imi este permis,sa adaug cateva amanunte omise cu bunastiinta.
  Stupefiat am aflat ca daca nu ai masina din cauza distantei de cativa kilometri ,oamenii sarmani nu pot participa, iar in toate celelalte comune in care James Bond a fost trimis sa spioneze, era amplasat doar un singur cort pentru oficialitati in fata scenei,iar la noi mai multe corturi umbroase,cu mese curate deserveau doar persoanele agreate de doamna primar.In rest prostimea statea cu capul in soare.
  Facand parte din prostime,cred ca am dreptul la replica.Am stat cu capul in soare,nu pentru ca doamna primar nu m-ar fi invitat in cort ci din dorinta mea de a simti caldura sarbatorii alaturi de multime.Ce am fi facut daca toata lumea era inghesuita in 1000 de corturi ??cu mesele pline ne-am fi simtit ca la inmormantare.
  E ZIUA COMUNEI NU INMORMANTAREA EI.
  Oamenii sarmani puteau ajunge in mijlocul naturii,acolo unde s-a desfasurat spectacolul,cu ajutorul unei masini care pleca din ora in ora si ducea doritorii gratis,spre locul mentionat,asa ca atunci cand aduceti acuze ar trebui sa va bazati pe argumente plauzibile.
  Siiii….inca ceva…chiar eu,am zarit pe acele gemulete incropite pe corturi,locul dumneavoastra preferat,oamenii simpli,batrani,sarmani,pusi la masa,serviti,omeniti.
  Intotdeauna va exista o tabara adversa care incearca din rasputeri sa revina in prim-plan doar prin atacuri murdare,dar,eu,va dau un singur sfat:Daca sunteti atat de puternici pe cat va credeti castigati-va statutul printr-o lupta corecta prin trasparenta reliefand adevarul si nu ascuzandu-va in spatele a 2 initiale.

 2. luminita spune

  ami pare nespus de rau sa aud asemenea povesti despre locul unde m-am nascut .Cred ca aceste probleme se puneau inca din copilaria mea este o comuna cu rang si functii care este mai bogat in aceasta comuna are loc de sedere in loja,si acest lucru l-am urat intotdeauna deaceea am plecat din acea comuna doar averea si luxul ai omoara pe acesti locuitori ,sant familii care nu au posibilitati sa fie la nivelul lor eu personal nu pot accepta criteriile de trai din aceasta comuna si ma bucur ca nu sant participe la aceste evenimente

 3. Maura spune

  Acest separatism a fost si anul trecut. De aceea, acum ,nici nu am mai venit .

 4. Marcu marius spune

  Ceva normal ,
  Hoție !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate