Ziua comunei Crăcăoani, un eveniment devenit tradiție

0

cracaoaniDuminică, 4 septembrie, a avut loc ce-a de-a noua ediție a Zilei comunei Crăcăoani. PetruZamfir, primar de nădejde al comunei Crăcăoani, aflat la al treilea mandat, a reușit și în acest an să țină oamenii aproape de administrația locală și să aibă invitați de seamă din rândul oficialităților. Evenimentul s-a deschis cu o slujbă de mulțumire oficiată de preoți ai locului, apoi a continuat cu un spectacol oferit de Marius Ciprian Pop și cu o festivitate de premiere a oamenilor speciali din comuna Crăcăoani: cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, precum și tineri cu performanțe școlare deosebite.

Ulterior scena a devenit neîncăpătoare prin participarea unui număr mare de reprezentanți ai administrației locale din Neamț: președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, vicepreședinții CJ Neamț, Ion Asaftei și Laurențiu Dulamă, consilierul președintelui CJ Neamț, Emilia Arcan – cetătean de onoare al comunei Crăcăoani, primarul de Tîrgu Neamț, Daniel Harpa, primari ai comunelor învecinate, precum și consilieri locali și județeni.

După cuvântările primarului Petru Zamfir, ale președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene, ale Emiliei Arcan și ale primarului de Grumăzești, evenimentul și-a urmat cursul propus, cei prezenți bucurându-se de momente muzicale oferite de Fuego, Los Anonimos, Margareta Clipa, Andrei Bordeianu și Frații Dominte, tinere talente din Crăcăoani, dar și de un moment folcloric oferit de Ansamblul Floricică de la Munte. Nu au lipsit deliciile culinare, voia bună și un parc de distracții pentru cei mici.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate