După peste 15 ani se reia sărbătoarea Comunei Borlești

6

Ziua comunei Borlești

Pe data de 21 august 2016 locuitorii comunei Borlești vor putea ziua-comunei-borlestisărbători cum știu ei mai bine ziua comunei.
Ziua comunei Borlești se vor desfășura pe strada Aleea Dispensarului, în centrul comunei, peste drum de școala 1 Borlești.
Se pare că va fi un spectacol așa cum merită locuitorii comunei Borlești după peste 15 ani în care această sărbătoare nu s-a mai ținut.

Depinde de noi, locuitorii, să avem o sărbătoare cât mai reușită, sperând că se va desfășura sub auspiciile bunei dispoziții, mai ales că în această perioadă se întorc acasă de peste hotare și fiii satelor, momentul fiind considerat unul perfect pentru a sărbători. Îmi doresc ca în aceasta zi, chiar dacă sunteți apăsați de grijile cotidiene, să fiți așa cum v-am cunoscut eu, asa cum sunteți, buni gospodari, oameni aprigi care cu siguranță își cunosc interesele, care știu să muncească și știu să se bucure și de zile de sărbătoare. Să dea Dumnezeu să ne vedem sănătoși și cum se spune: „La vreme bună, oameni buni”.”, a declarat primarul comunei Borlești, Vali Puică.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. Vasile Chetreanu spune

  Un primar bine ales se vad si realizarile si noi vom spijini in derularea proiectelor

 2. Elysa Elena spune

  Dupa ce ca un om isi da interesul sa faca ceva in comuna asta,veniti unii cu tot felul de intrebari tampite,ca de ce nu acolo,de ce asa si pe dincolo…multumiti-va ca se face…a fost mai bn pana acum ca nu se misca nimic?!?!? Sunteti imposibili…

 3. Andreea Calpac spune

  Nu pt ca multe persoane nu pot ajunge pana acolo alti poate nu au masini etc

 4. Lupu Elena spune

  De ce nu în parcul de la Mastacan?oare nu e mai potrivit pt anumite activități culturale?

 5. terente revine! spune

  domnule primar se vede ca proveniti din randul clacasilor si nu al razesilor.cea mai mare sarbatoare este pe 15 august adica sfanta maria.de cand lumea in parcul din satul mastacan(fost campul scolii) se adunau locuitori din toate satele si era o adevarata sarbatoare la nivel de comuna.in loc sa organizati mai bine desfasurarea evenimentelor culturali inchipuiti un specatacol cu o saptamana mai tarziu pe o ulita de la dispensar.cel putin apetri a transformat grajdiul de la mastacan in sala de spectacole.iliuta a amenajat parcul de la mastacan.dumnevoaste nu vreti nici un proiect pentru mastacan si acum le furati si sarbatoarea cea mai mare.biserica razaseasca unde slujeste parintele fotea nu o ajutati cu nimic.nu stiu cati consilieri locali provin de la mastacan,sat cu jumatate din populatia comunei.DE ACEEA MESAJUL DVS,CU PRIVIRE LA SARBATOAREA DE LA 21 AUGUST NU POATE DECAT SA-I INTRISTEZE SI MAI MULT PE MASTACANENI.vedeti ce gropi sunt in pojghita de asfalt de la mastaca.pacat ca oamenii care merg la manastire la gruiu ,atat di judetul nostru cat si din judetele vecine trebuie sa suporte un drum aproape inpracticabil.

  1. Mastacan spune

   Timofte mai scuteste-ne,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate