Ziua comunei Bălțătești – Neamț

0

Deși aflată la primul mandat și puțin cam temperamentală, doamna primar din Bălțătești, Emilia Acozmei, a reușit să aducă pe scena din locul unde s-a ținut sărbătoarea comunei atât artiști consacrați, cât și persoanalități ale județului din toate taberele politice. Dacă la alte zile de comune unii politicieni din anumite partide au lipsit, la Bălțătești doamna primar a reușit să îl scoată de la naftalină chiar și pe Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.

În linii mari, sărbătoarea comunei Bălțătești a fost una reușită, oamenii s-au simțit bine și direcția în care se îndreaptă comuna pare a fi una mai bună decât ce am văzut în anii anteriori.

Înțelegem că doamna Acozmei este genul de primar foarte ferm și uneori mai ”dă de pămant” cu angajații puturoși sau incompetenți din primărie sau o mai ia gura pe dinainte când e nervoasă, un lucru foarte bun pentru comuna Bălțătești. Trebuia cineva să facă odată ordine acolo unde era raiul incompetenților și puturoșilor.

Dacă nu se înmoaie și are aceeași atitudine nepărtinitoare politic și rămâne la fel de fermă pe poziție, primarul Emilia Acozmei ar putea să scoată Bălțăteștiul din întuneric. Dacă mai reușește să mai și scape de la primărie de câțiva incompetenți care fac numai șmecherii prin comună, chiar se întrezăresc vremuri bune pentru Bălțătești.

Iar despre cum organizează un primar la primul mandat zilele comunei, le recomandăm celorlalți primari liberali din județ să meargă la doamna Acozmei să ia lumină.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate