Ziua comunei Agapia, sărbătorită la înălţime

0
Cea de-a IV-a ediție a Zilei comunei Agapia se desfășoară astăzi, 3 septembrie tot la înălțime, pe platoul de la Stâna Turistică.

Sub deviza „Un colț de rai: Agapia – Leagăn de spiritualitate și cultură românească”, evenimentul organizat de Primăria și Consiliul Local Agapia cu sprijinul Consiliului Județean Neamț reunește întreaga suflare a comunei, prietenii și colaboratorii, într-un peisaj mirific și o atmosferă de sărbătoare.

Ziua localității a fost oficial deschisă, iar sărbătoarea câmpenească este în plină desfășurare. Nu lipsesc bucatele delicioase pregătite în cadrul Festivalului Culinar Ceaunul Fermecat, și nici meșterii populari iscusiți din Agapia, Vânători- Neamț și Humulești.

Până acum, au încins opincile membrii îndrăgitelor ansambluri folclorice nemțene Floricică de la munte (al Centrului pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare ) și Ansamblul Ozana din Târgu Neamț.

Pe parcursul zilei vor evolua pe scenă Trupa Millenium Band, Angela Rusu, Mihaela Bălașca, Chihlimbar, Nelu Vlad (Azur), Ian Raiburg (Chișinău), Diana Rotaru (Chișinău).

Dacă nu ați reușit încă să ajungeți pe platformă la Agapia, încă mai aveți timp. Sărbătoarea se încheie după lăsarea serii, cu un spectaculos foc de artificii.

Câteva fotografii făcute până acum, menite să vă transmită starea de bine ce pluteşte astăzi în aerul din Agapia:

Andreea Trăsnea

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate