Ziua Armatei, sărbătorită în avans la Piatra-Neamț

4

Cei care au trecut astăzi pe la City Shopping City Piatra-Neamț au avut parte de o surpriză inedită.

Militarii Batalionul Infanterie „Petrodava” Piatra-Neamţ, în colaborare cu Centrul Militar Judeţean Neamţ, au pregătit în parcarea centrului comercial o expoziție specială care a reunit prezentări de armament, tehnică și uniforme militare.

De asemenea, tinerii interesați de oferta educațională a Ministerului Apărării Naționale au primit informații de la militari din cadrul Biroului Informare Recrutare al Centrului Militar Judeţean Neamţ.

Evenimentul care a făcut deliciul pasionaților de tehnică militară, dar mai ales al copiilor, se înscrie în seria activităţilor dedicate Zilei Armatei Române, sărbătorită în data de 25 octombrie.

Programul dedicat Zilei Armatei Române va mai cuprinde următoarele activități:

 • marţi, 24 octombrie 2017, începând cu ora 11.00, la Muzeul de Istorie Piatra-Neamţ, simpozionul intitulat „Armata României de-a lungul timpului”.
 • miercuri, 25 octombrie 2017, începând cu ora 11.00, în Piaţa Ştefan cel Mare din Piatra-Neamţ, ceremonia militară dedicată Zilei Armatei României.

 

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Tavy spune

  Oribil ! Sa aduni copiii in fata unei alimentari si sa le arati niste scule cu care unii omoara alti oameni e de nivelul spitalului de psihiatrie.

 2. Ionel Sorin Condurache spune

  Extraordinar. F. tare, mai ales pt. cunoscatori.

 3. VALI spune

  DA ,anul acesta parca ,au schimbat un pic modul de prezentare , au venit , adus acele tunuri , mortiere , aruncatoare de grenade , alte arme in locul AK 47, Dar este loc si de mai BINE , NU i inteleg de ce nu vin , prezinta si alte dotari mai noi ,pe care le au ,ori primit . NU prea merge amestecul asta de vechi cu nou , acum ca tot fac exercitii comune cu alte state , nu se mai poate spune ca se spioneaza , se ,, fura ,, modelu de TEHNICA Militara . ARO , DAC si TAB sunt de ani de zile , au fost si in dif .misiuni de lupta cu ele , NU mai prezinta o Noutate , ba de unele dintre ele sa facut si Haz prin IRAK asa ca ar pute sa Prezinte ceva mai nou de la ALIATI , care sa faca impresie fiind ceva mai bun dupa opinia unora .

 4. Mihai Harabagiu spune

  Pentru ca erati toti veniti la mall, ma refer la militarii pe care ii pazea politia sa nu le fure careva armamentul, in piata hotii operau linistiti. Cate trei la geanta persoanelor in varsta . Toti pietarii ii cunosc, numai politistii nu. Si bineanteles nici urma de politisti. Mai umblati si in civil ca sa puteti sa-i prindeti!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate