Zilele TVR Cultural, în direct la TV şi online

0

TVR Cultural a pregătit şi pentru ediţia din acest an a Festivalului „George Enescu” o serie de manifestări, care vor fi transmise în direct pe micul ecran şi, în premieră, online – pe www.tvr.ro/festivalenescu. Sub umbrela „Zilele TVR Cultural”, telespectatorii sunt invitaţi să urmărească în direct din Piaţa Festivalului, în perioada 10-12 septembrie, concertele şi emisiunile pregătite de echipa TVR Cultural pentru acest eveniment.

Astfel, vă aşteptăm în week-end în Piaţa Festivalului sau în faţa televizoarelor şi a monitoarelor, pentru a vă bucura de concertul Grigore Leşe alături de un ansamblu de tineri din Iran (sâmbătă, 10 septembrie, ora 18.30), de spectacolul de teatru oferit la Bucureşti de câştigătorii Galei HOPSpectacol de teatru oferit de câştigătorii Galei HOP din 2011) | Spectacol realizat de TVRC în coproducţie cu UNITER din 2011 – spectacol realizat de TVR Cultural în coproducţie cu UNITER (duminică, 11 septembrie, ora 18.00) şi de concertul Mara & Kult Studio (duminică, 11 septembrie, ora 21.30).


Seara de sâmbătă continuă în nota confluenţelor culturale, cu documentarul „Din Esfahan, cu dragoste”, realizat de Daniela Zeca-Buzura, care va fi difuzat pe TVR Cultural începând cu ora 21.30. Tot în cadrul Zilelor TVR Cultural, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 19.30, Daniela Zeca-Buzura va avea în Piaţa Festivalului o serie de invitaţi speciali. Aceste întâlniri vor constitui pentru telespectatori o avanpremieră a noilor producţii pe care TVR Cultural le pregăteşte pentru această toamnă.

Luni, 12 septembrie, cei care nu vor ajunge în Piaţa Festivalului vor putea urmări în direct pe TVR Cultural recitalul lui Alexandru Tomescu, începând cu ora 20.00.

Programul complet al transmisiunilor este disponibil pe: www.tvr.ro/festivalenescu.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate