Zilele Municipiului Piatra Neamț – Efective sporite pentru siguranța cetățenilor

0

Jandarmii nemțeni asigură măsurile de ordine și siguranță publică la ediția din acest an a evenimentului „Piatra Fest”, prilejuit de Zilele Municipiului Piatra-Neamț, în perioada 24-27 iunie.

Concomitent cu menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pe parcursul celor patru zile, jandarmii nemțeni vor acționa în vederea prevenirii tulburării ordinii și liniștii publice, a faptelor de natură contravențională sau penală și protecția participanților la manifestările cultural-artistice cuprinse în programul Zilele Municipiului Piatra-Neamț. Măsurile de ordine publică vor viza și procesiunea cu moaștele Sfântului Gheorghe Pelerinul organizată în Piatra Neamț, în data de 23 iunie, cu ocazia sărbătorii „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul”, patronul spiritual al orașului.

Pentru buna desfășurare a evenimentelor și siguranța cetățenilor, jandarmii nemțeni vor fi sprijiniți cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Neamț şi Poliţiei Locale a municipiului Piatra-Neamț.          

Recomandăm cetăţenilor care participă la evenimente să respecte regulile stabilite de organizatori, să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate și responsabilitate în respectarea măsurilor de protecție sanitară, să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură, să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale, iar în cazul în care sunt însoțiți de copii să-i supravegheze cu atenție.

Reamintim cetăţenilor că pot solicita sprijinul forţelor de ordine publică fie prin contact direct, fie prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate