Ziduri periculoase în Mărăței

1

Fără a face teoria drobului de sare, nu putem nega faptul că un pericol iminent paște mașinile parcate în vecinătatea acestui zid din cartierul Mărăței. Din imagini se observă necesitatea consolidării zidului și a platformei de beton din care se desprind bucăți mari care vor să meargă la plimbare. Sperăm să nu se întâmple vreo nenorocire înainte ca cineva să ia măsuri.

Atenție la zidurile mișcătoare din Mărăței!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. remus spune

    DACA erau acele fisuri in BLOC sa vezi ce rapid se actiona , dealfel e de mirare cum de nu sa facut nimic !pana acum . E o zona destul de circulata .in cursul zilei , mai stau si vreo 2 ,5 oameni cu functii , prin zona , POATE face BCR vreo sponsorizare , BINEFACERE ,ceva sa se rezolve .CUM de n au vazut atunci ,cand cu bomba la MARARU ,sa o dea ca din cauza ATENTATULUI sa produs acea fisura , mai ales canalul ala dezgolit , cred ca era ptr adapost , sa stea precum BIN LADEN , sa nu i gaseasca nici cu un regiment .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate