ZiarPiatraNeamt.ro dezinformeaza cetatenii judetului! Rusine!

6

Ieri am publicat un articol in care aveam o poza si ziceam ca observam in mai multe locuri gauri imense facute in asfaltul proaspat turnat„.
Iata si poza cu pricina :
gaura

Iata si poza marita :
gaura-maritaCineva de la CJN s-a ofuscat spunandu-ne ca dezinformam si ca e vorba de nu stiu ce lucrari contractate in urma la nu stiu ce calamitati si asa o fi, dar nu vad unde e vina noastra ca ei nu au proiectat din prima si canalizari ca sa fie suficient pentru preluat apele sau ce aveau nevoie, ca sa nu sparga acum asfaltul de pe un drum proaspat facut, si ce sa vezi, in mijlocul drumului chiar este o gaura cat o masina, iar faptul ca e facuta cu sau fara contract chiar nu ne intereseaza. Noi am relatat o realitate de pe drumul  Girov – Hanul Ancutei si nu vedem unde e dezinformarea, mai ales ca lucrarea este semnalizata intr-un mod atat de cretin incat daca nu esti un sofer foarte experimentat si mergi noaptea pe acolo … soarta.
Dar suntem noi rai, rai si neintelegatori si nu vrem sa pricepem ca bortele din drum  sunt oficiale si cu contract.
Din punctul nostru de vedere e ca si cum ai proiecta si construi o casa la care ai pune teava de evacuare de la veceu cat cea de la chiuveta si cand ai vedea ca vine bucuria peste tine in casa, te apuci de spart fundatia ca sa tragi o teava mai mare sa te poti si tu … ca omu. Hai pa!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. feraru marcel spune

  Bravos dom’ Sebi, in sfarsit, l-ai desconspirat pe tipul asta. Pfuuuui, e un mercenar, platit gras cu e-money, ca sa se lege de scriitori. Si eu credeam, cu naivitate nedisimulata, ca face cum ai facut mataluta. Adicatelea, mazgaleste, oleaca e-pagina si da click pe dreptunghiul ala rosu….,asteptand sa-l bage Adminul….., in seama.
  Cat despre „nu puteti sa facem si voi”, probabil ca, nu putem sa faceti si noi. Q.E.D.

  1. feraru marcel spune

   Strabuni, strabuni, da’ si ei „stia”sa scrie corect dai in loc de dă-i. Strabunicisme, deh.

   1. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

    Esti multi din astia ca voi? Putem sa facem si ei ca noi mai baiatule.Ca astia ca eu este multi platiti bine.Ca sa posteaza ei mai multe ca toti.Hai noroc sebastiane tata! Doamne ajuta!

 2. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

  Uite de asta nu merita facut ceva pentru plavanii ca Sebastian.Pardon.sebastian.Ca asa a scris el .Fara majuscula.Uite ce-l f…reaca pe el grija! Daca-ti rupi maine gatul in groapa aia bai bovina? Scuze! Am vrut sa zic sebastian.Ar fi bine sa te vedem la stiri cu gatul „pamflet”? Dar bunicii tai s-or bucura? Normal.Ca n-au fost bucurosi nici cand te-ai nascut.

  1. feraru marcel spune

   Omuleeeee, da’ esti raaaau, stii cum se spune, „rupi lantul”nu alta. Scuze, sper sa pricepi gluma si sa nu ma blagoslovesti si tu.

 3. feraru marcel spune

  Ce tot cautati nod in papura, destoinicilor nostri drumari? Ce, prin Roman, nu puteati merge? Sau pi la Targ, ca si p-acolo-i șușă ?? Sau luati rata, ca- i mai economicos si dom’ sofer profesionist, cunoaste mai bine traseul. Bravo, angajatului CJ, ca-i pi faza, cu „lucraturili”astea din presa, care alieneaza cetitoriul. Nu uitati ca borsul, e marca inregistrata a CJ. Ce, puisorii mei !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate