Ziar Piatra Neamt implineste astazi 200.000 vizitatori unici

2

Astazi am atins primul prag important pe care ni-l propuseseram, si anume 200.000 vizitatori unici, incepand cu  luna iunie cand a fost lansat oficial acest site.
Cu peste 250.000 vizite, peste 18 milioane de hituri, vizitatorii nostri au efectuat un trafic de 0,5 TB.
In mediul Internet ziarpiatraneamt.ro a depasit cu mult ziarele locale Realitatea si Ceahlaul, iar pe plan judetean se afla pe locul 3 dupa www.monitoruldeneamt.ro si www.ziarulderoman.ro .


Din luna iunie si pana la sfarsitul lunii octombrie, vizitatorii www.ziarpiatraneamt.ro au facut 479 de comentarii la articole, 99% legate de subiecte din viata nemteana.
In continuare, avem de gand sa ne pastram statutul de site apolitic si sa facem tot ce putem noi ca nemtenii sa primeasca informatii reale, nealterate de interese social-politice.
In continuare, vom lauda pe cei care merita laudati si vom critica aspru pe cei vinovati. Nu de putine ori s-a intamplat sa vedeti articole diametral opuse legate de aceleasi institutii. Iar faptul ca am criticat aspru unele aspecte si am laudat altele legate de aceleasi institutii este dovada clara de impartialitate si onestitate fata de cititorii nostri.
Suntem singurul site nemtean care am aprobat listarea unor comentarii total nefavorabile la adresa noastra si parerile cititorilor nostri nu au fost cenzurate decat de regulile de bun simt.
In cinci luni de zile am reusit sa acaparam atentia nemtenilor si am ajuns la o medie de peste 1800 vizitatori.
Fiind un ziar comercial 100%, care traieste doar din reclame si nu din pomeni electorale sau cersit de publicitate, depindem in totalitate de dumneavoastra, cititorii nostri, fapt pentru care vom incerca sa fim cat mai onesti in informatiile pe care vi le oferim, chiar daca acest lucru a insemnat pana acum deranjarea catorva institutii si a unor bugetari care credeau ca nimeni nu are dreptul sa-i deranjeze.

R.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. Juan - Barcelona-España spune

  Prietenii mei dragi ziarpiatraneamt.ro. Eu scriu de la Barcelona = Spania. În fiecare zi, am citit acest ziar digital şi eu sunt încântat cu publicarea de ştiri, şi o face, în, realitate mai stricte, fără a compromite sau şterge nimic din adevărul. Este o placere sa stii ca într-un oraş mic, pierdut în partea opusă a Europei unde suntem, există un grup de oameni, dornici de a publica tot adevărul despre oraşul lor, în ciuda presiunilor şi ameninţărilor. Eu, ca un cititor de zi cu zi a acestui site, eu întreb şi eu cer ca să păstraţi această linie de libertatea de exprimare, de raportare adevărul şi acordarea tuturor că am citit, posibilitatea de a raporta de ştiri, fără partizanat sau înşelăciune.
  Apreciez cei care au informaţii, lasă-mă să cunosc cel mai bun mod de a obţine de la Barcelona la Piatra Neamt, cu o masina. Mai presus de toate, din Ungaria, este necesar să vină la Bucureşti, sau nu căruţe pentru a merge direct la nord, în acest oraş. Eu vă mulţumesc în avans, dacă cineva face aceste informaţii. Un mare salut de la Barcelona = Spania
  Escuchar
  Leer fonéticamente

 2. Mihaela Achi spune

  Felicitari intregii echipe ce s-a ocupat de ralizarea si actualizarea lui!

  Cu siguranta, in cel mai scurt timp, veti reusi sa va depasiti si cei doi competitori.

  Poate vor invata in al zecela ceas si cei de la Monitorul de Neamt si Realitatea sa lase libere comentariile cititorilor cum faceti voi si cei de la Adeavrul si News-Roman.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate