Zi mare pentru PNL Neamț – azi se anunță candidatul la primărie

5

De mai multe ori, în diverse ocazii, conducerea PNL Neamț a spus că până la data de 15.11.2015 vor anunța persoana desemnată pentru a candida la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț.
Refuzând să credem că cei de la PNL nu își onorează propriile promisiuni, chiar din perioada pre-electorală, așteptăm cu interes ca astăzi să aflăm cine va fi candidatul PNL Neamț sau măcar un mic comunicat de presă.
Este de bun simț ca atunci când anunți o dată certă pentru un lucru și nu poți respecta termenul să anunți oficial acest lucru.
Trei cititori care nu sunt înscriși în nici un partid ne-au întrebat cine e candidatul oficial al PNL pentru că așteptau ca azi, 15.11.2015, să afle. Întrebarea este câți alți pietreni sunt dezamăgiți din cauza neonorării promisiunii de nominalizare ce ar fi trebuit să aibă loc până azi? Ori fi 10? Ori fi 100? Oare, chiar dacă ar fi doar 3, PNL-ul pietrean se află în poziția de a-și permite să-i dezamăgească?
OFICIAL : Conducerea PNL Neamț a declarat că nu se face încă nominalizarea deoarece nu s-au terminat măsurătorile interne (sondajul de opinie).

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Vasile spune

  Adevărate Specii Umane. ,
  Dacă va uitati in jurul lor cât de gospodarii sunt atunci ce Dracu caută in asemenea funcții .
  Noi suntem vinovați fiindcă Nu Ne Interesează !!

 2. Niculaes spune

  Vreti o parere sincera? PNL-ul va stabili si va prezenta castigatorul sondajului, nu candidatul la primarie. candidatul va fi prezentat la sfarsitul lunii Martie 2016, asa cum se va face in toata tara. Chitic are probabilitatea cea mai mare sa iasa bine in sondaj in comparatie cu cu ceilalti 7. Si tapu si cozmanciuc si conducerea centrala stie destul de bine ca urmeaza o iarna peste piatra neamt in care primarul va iesi sifonat rau si va mai urma un rand de hartii pe la oarece institutii in care va aparea printre altii si cateva nume celebre din administratia pietreana. Asa ca, e posibil sa avem surprize-surprize cu andreea marin

 3. Radu spune

  Transmiteți conducerii liberale următoarele: pot sa-l pună candidat la primărie si pe Iohanis. Dacă lista de consilieri locali are in componenta numele faimoase din ultimii ani ca: Monica Anton, Popescu Vasile, Iliesii, Ouatu, Cazacu, ciucanu Tatiana, Tudorancea, Obreja, Dulamă, Strungaru, toncu, Cucoreanu, Tăpălagă, poate sa-si ia gândul ca o sa mai voteze populația din piatra neamt asemenea specimene

  1. Mos Craciun spune

   Sa speram ca aveti dreptate !

  2. xx spune

   Dar de Boiangiu ai uitat?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate