Zi cu ghinion pentru Ceahlăul: Cu un căpitan grav accidentat, echipa a pierdut meciul cu Slobozia (Etapa 15, Liga 2)

0
captură video Prima Sport

Astăzi, 2 decembrie, la ora 11.30 a început meciul Unirea Slobozia – Ceahlăul Piatra-Neamț din etapa a 15-a a Ligii 2. Această etapă este ultima programată în 2023. Urmează o pauză până în 24 februarie, când vor începe ultimele patru etape înainte de play-off și play-out.

În primele minute ale jocului, din păcate unul dintre jucătorii Ceahlăul, căpitanul Stejărel Vișinar, s-a accidentat grav la un picior după ce a alunecat pe gazonul de o calitate destul de proastă, partida oprindu-se minute bune. A fost preluat de ambulanță, nu înainte de a-i încuraja de pe targă pe colegii săi rămași pe teren. Sperăm la o recuperare rapidă!

Pe lângă pierderea căpitanului, la acest meci au lipsit doi titulari: Mihai Neicuțescu – bolnav, cât și Wiredu Akwasi – suspendat.

Imediat după reluarea jocului, și intrarea lui Tudor Oltean în locul căpitanului, ghinionul s-a ținut scai de galben-negri: gazdele înscriu în minutul 17 al partidei prin Andrei Dorobanțu.

Ghinionul a început să se mai risipească pentru nemțeni în prelungirile primei reprize, când Marius Savu a obținut un penalty pentru Ceahlăul. Însă nu a durat mult această șansă. Din păcate, Sergio Cortelezzi ratează lovitura de la 11 metri. Portarul gazdelor a respins mingea. Video aici.

În prelungirile celei de-a doua reprize, în minutul 92, gazdele înscriu al doilea gol prin Cosmin Atanase.

În minutul 94, Ceahlăul marchează primul său gol în acest joc, prin Patrick Petre.

Scor final: 2-1 pentru Unirea Slobozia.

Dincolo de această zi cu ghinion pentru Ceahlăul, anul 2023 a fost spectaculos pentru evoluția echipei care a plecat din Liga 3 și a ajuns sus în clasamentul Ligii 2, iar în ultimele meciuri elevii antrenorului Cristi Pustai au demonstrat pe teren că au șanse reale să ajungă în play-off anul viitor.

Hai, Ceahlăul!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate