Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 iulie 2019
 • :
 • :

Zeci de dosare penale pentru pacienții care au dat mită medicilor de la Ortopedie

Exact ce s-a întâmplat în cazul polițiștilor de la circulație care au fost prinși luând mită se întâmplă acum în cazul medicilor șpăgari de la Ortopedie.

Cu câteva excepții de pacienți care au oferit mită și au calitate de martori, restul zecilor de oameni care au mituit medicii au calități de suspecți și sunt cercetați penal pentru dare de mită. Cel mai probabil, ca și în cazul cu polițiștii, cei care au oferit mită vor primi condamnări cu suspendare. Pentru unii nu va fi o problemă, dar pentru cei care au servicii ce nu le permit să aibă cazier viața lor va lua o întorsătură nefericită.

ATENȚIE !!!
De fiecare dată când dați mită puteți nimeri în mijlocul unei operațiuni de supraveghere a celui care ia mita și să vă treziți după un timp acuzat, condamnat penal și ulterior să suportați toate neplăcerile ce vin la pachet cu
o condamnare penală.

Iosub Robert
9 comentarii la “Zeci de dosare penale pentru pacienții care au dat mită medicilor de la Ortopedie

 1. ion

  Daca statul nu ti-ar opri atatea impozite pt sanatate, pensie, somaj, +5 , atunci da , dai bani la medici. Dar in Romania medicul (ortoped in cazul nostru) ia astazi 4-5000 euro de la buget, te cheama si la cabinetul particular de unde mai ia 5-6000 lei si mai ia si de la pacienti 20-40000 lei/luna ! Dar ca sa conditionezi actul medical de bani este O CRIMA !
  Daca nu s-ar da spaga , lumea noastra de acasa ar fi mult mai frumoasa.

  Raspunde
 2. AntiProşti

  Foarte bine. Cei care mituiesc ar trebui pedepsiţi mai aspru.
  Un pic de muncă silnică sau măcar închişi pe viaţă.
  Iar celor care primesc mită să li se taie mâinile ca la arabi.

  Raspunde
 3. cetatean

  Ce treaba au pacientii care au dat de placere,asa au considerat la momentul respectiv.Pentru ca sa faci dosar penal.La urma urmei fiecare face ce vrea cu banii lui,el ia castigat,el ii cheltuie cum vrea.Sa raspunda cei de la DGA,la cate institutii si persoane nu se da spaga si cu ajutorul plicului se rezolva cazuri mult mult mai urate,decat cel a medicilor ortopezi.
  Hai sa fim seriosi,asa se rezolva spaga in spitale?Niciodata aceasta nu va disparea,fie ea data la medici,profeori,persoane publice,etc.

  Raspunde
 4. Celentano

  Asta e o mare prostie.A dat cineva mita, ca i-a facut placere ? Nu, a dat pentru ca a fost nevoit.Eu stau sa fac sesizari,cand am probleme grave de sanatate ? Pai ar trebui sa raspunda si cei de la DGA pentru neglijenta in serviciu !!! Ce-au facut pana acum, de a luat asa amploare datul spagii in spital ?!!!

  Raspunde
 5. Stefan

  Eu sper ca „justitia” sa-si faca treaba de aceasta data, nu sa-i scape pe infractori!Orice judecator cu mintea acasa poate vedea ca una este sa dai spaga ca sa scapi de o amenda si alta este sa fii conditonat sau/si pacalit de infractor in halat de medic.

  Raspunde
 6. elena

  daca medicul la care esti internat nu ti face un CT SI TE LASA CU RADIOGRAFIA DE LA URGENTA,cu un diagnistic gresit si asteapata sa-i dai ceva,ce faci?

  Raspunde
  1. Vladimir

   Oare cati oameni gandesc urmatorul lucru. Bagi la puscarie un medic bun cu un randament de 90% dar care ia mita si permiti unuia prost sa ii ia locul… Oare cati realizezaza ca dupa 12 ani de scoala un medic are un salariu dublu fata de cel al unui politist cu 6 luni. Oare cati realizeaza ca dincolo de ura trebuie sa existe diferentiere si ca pana si aceste salari ce li se bga pe gat de asa zis mii de euro nu sunt suficienti pentru a putea face diferenta si pana ce salarizarea nu va fi diferentiata in functie de rezultate nu vom avea calitate.. Oare cati realizeaza ca din cauza acestei atitudini 80% din medici emigreaza, si culmea noi ramanem cu plebea facultatilor. Asta ne dorim? Cand o sa incetam cu ura si atitudinile astea si o sa le ascultam si lor parerea?

   Raspunde
   1. vali

    De aia pleaca tinerii din tara , pt ca majoritatea gândesc ca tine , cei carora li se pare normal sa dea sau sa primeasca spaga. Iar atunci când se da spaga au acces la servicii doar cei cu bani !!! Iar tu Vladimir, in prostia ta, platesti contributii de sanatate , dai si spaga, iti cumperi medicamente si mancare in spital si de multe ori ajungi iar la un medic. Si o iei de ca capat ! Asta este sistemul implementat de rusi.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *