Zeci de containere stau pitite de ani de zile undeva prin Piatra-Neamț

2

Zeci de containere pentru gunoi și pubele de plastic stau de ani de zile pitite în Piatra-Neamț și nu sunt date spre folosință. Ele ar trebui distribuite cetățenilor din zona Piatra-Neamț, dar cum au fost probleme cu alocarea serviciului de colectare a deșeurilor către un nou operator ele vor mai sta acolo ceva timp.

Aceste pubele sunt achiziționate la prețuri foarte mari, adică hoție pe față, iar țarcurile în care ar trebui puse sunt prea mici și nu încap în ele, dar de plătit au fost plătite și acestea.

O hoție de milioane de euro cu aceste publele, dar o hoție care are în spate și niște securiști, deci probabil va rămâne așa.

Consiliul Județean Neamț a primit deja o sancțiune de 1 milion de euro pentru că zona nu a fost luată în primire de un operator și aceste pubele nu au ajuns la populație, dar asta e altă situație pe care au promis liberalii că o vor explica public. Însă au promis fără să știe cine sunt vinovații și cine e în spatele achiziției, deci probabil nu vor mai povesti nimic nici ei.

De ce nu sare cu gura niciun politician să vă explice despre ce e vorba și să ceară organelor statului să ancheteze aceste achiziții? Pentru că prea mulți politicieni din Neamț au scheleți în dulapuri și ar fi sinucidere să deranjeze interesele unor securiști.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. Adri spune

  Nu se sesizeaza nimeni ?

 2. Florin spune

  Conteinerele astea nu cumva așteaptă campania electorală?
  Garda de mediu nu spune nimic, în contextul în care primește sesizări despre faptul că cetățenii nu pot arunca deșeurile selectiv, pentru reciclare.
  Dacă nu se autosesizează, înseamnă că cei de la Garda de mediu sunt complici la o situație gravă, imputabilă, dacă e să ne gândim la legislația europeană în domeniu.
  Vă rog să completați acest articol cu poze din zonele de colectare a deșeurilor din cartierele orașului Piatra Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate