www.ziarpiatraneamt.ro a aparut in varianta tiparita, intr-un tiraj modest de peste 500 exemplare

0


In lupta politica ce se poarta pe frontul din Girov, unii dintre combatanti au constatat ca articolul in care anuntam anchetarea primarului de catre Prefectura ar putea fi manifestul perfect si au pus mana si au tiparit peste 500 de exemplare din sectiunea unde apare articolul cu pricina.

Exemplarele tiparite au fost distribuite gratuit in comuna Girov, in special familiilor care nu au acces la internet. Desigur, aceasta actiune s-a facut fara acordul nostrum, dar nici nu avem de gand sa cautam vinovatii.

Deoarece nu este prima oara cand ne confruntam cu astfel de situatii, anuntam pe aceasta cale ca editiile tiparite din Ziarpiatraneamt.ro nu ne apartin, noi fiind o publicatie strict online.

Codul nostru deontologic auto-impus nu interzice preluarea de informatii din ziarpiatraneamt.ro, dar nici nu suntem raspunzatori de modul in care acestea sunt preluate si folosite de terte surse.

Cod deontologic: Cap.7. Nu vrem sa ne bucuram de drepturile de autor asupra articolelor noastre. Scopul nostru este de a informa oamenii, iar oricine foloseste materiale expuse de noi pentru a transmite informatia mai departe este liber sa o faca cu rugamintea, nu obligativitatea, de a specifica sursa.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate