Week-end de foc pentru ISU Neamț

0

Sâmbătă, 21.03.2015, la ora 07:55, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu la un magazin din municipiul Roman, strada Păcii. La locul indicat s-au deplasat nouă subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La sosirea pompierilor, ardea tabloul electric al construcţiei. Pompierii au stins incendiu în foarte scurt timp. Cauza probabilă a incendiului: tablou electric cu defecţiuni.
pompieriSâmbătă, 21.03.2015, la ora 14:55, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu de mirişte în municipiul Piatra Neamţ, strada Apusului. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. La locul indicat, militarii au constatat că ardea mirişte, pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp., în apropierea unei locuinţe. Militarii au stins incendiul după jumătate de oră de operaţiuni. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spaţii deschise.
Sâmbătă, 21.03.2015, la ora 22:27, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din satul Bistriţa, comuna Alexandru cel Bun. La locul indicat s-au deplasat nouă subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. La sosirea militarilor, incendiul cuprindea casa de locuit, iar pericolul de extindere a incendiului către locuinţa vecină era crescut, având în vedere vântul puternic. Militarii au protejat locuinţa vecină şi au stins incendiul, după operaţiuni ce au durat aproape două ore. Cauza probabilă a incendiului: fumatul.
Sâmbătă, 21.03.2015, la ora 22:33, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din satul Căşăria, comuna Dobreni. La locul indicat s-au deplasat şapte subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi doi voluntari ai comunei Dobreni. La sosirea militarilor, incendiul cuprindea casa de locuit, şi o anexă a acesteia. Militarii acţionat timp de o oră şi jumătate pentru stingerea incendiului. În urma evenimentului, au ars casa de locuit, pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp., bunurile din interiorul acesteia, şi anexa, pe o suprafaţă de aproximativ 15 mp. Cauza probabilă a incendiului: lumânare nesupravegheată.
Duminică, 22.03.2015, la ora 00:52, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu în curtea unui operator economic din oraşul Târgu Neamţ, strada Ştefan cel Mare. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi un pompier al oraşului Târgu Neamţ. Pompierii au lichidat incendiu după operaţiuni ce au durat o oră. În urma evenimentului, au ars aproximativ 400 kg. deşeuri de cauciuc. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spaţii deschise.
Duminică, 22.03.2015, la ora 10:47, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu la subsolul unui bloc din municipiul Piatra Neamţ, strada Ozana. La locul indicat s-au deplasat doi ofiţeri şi 11 subofiţeri cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă. La faţa locului, militarii au constatat că ardea izolaţia din PVC a gurii de aerisire a unei boxe. Incendiul a fost lichidat în timp scurt, în limitele găsite. Cauza probabilă a incendiului: fumatul.
Duminică, 22.03.2015, la ora 13:33, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată în municipiul Piatra Neamţ, strada Gheorghe Asachi. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. La faţa locului, militarii au constatat că ardea vegetaţie uscată, pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp. Incendiul a fost lichidat în timp scurt, în limitele găsite. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spaţii deschise.
Duminică, 22.03.2015, la ora 15:09, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată în satul Bistriţa, comuna Alexandru cel Bun. La locul indicat s-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. La faţa locului, militarii au constatat că ardea stuf, pe o suprafaţă de aproximativ 7 ha. Pompierii au acţionat cu materiale de primă intervenţie (bătătoare) şi au lichidat incendiul, după operaţiuni ce au durat o oră. Cauza probabilă a incendiului: fumatul.
Duminică, 22.03.2015, la ora 16:44, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu la două tomberoane aflate pe strada Roman Muşat din municipiul Roman. La locul indicat s-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Pompierii au stins în câteva minute incendiul, în urma căruia au ars două tomberoane din material plastic şi deşeurile din acestea, aproximativ 30 de kg. Cauza probabilă a incendiului: fumatul.

Duminică, 22.03.2015, la ora 22:46, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu la un tomberon aflat pe strada 9 Mai din oraşul Târgu Neamţ. La locul indicat s-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Pompierii au stins în câteva minute incendiul, în urma căruia au ars tomberonul din material plastic şi deşeurile din acesta, aproximativ 100 de kg. Cauza probabilă a incendiului: fumatul.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate