Vrei să devii jandarm? Au început înscrierile!

0

Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț a început procesul de recrutare a candidaților în vederea participării la probele de selecție organizate pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, București – sesiunea 2020 .

foto cu caracter ilustrativ

Tinerii nemțeni, interesați de o carieră de ofițer în Jandarmeria Română, pot depune cererile tip de înscriere la sediul Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț până la 04.08.2020, ora 16:00.

Înscrierile se pot face în perioada 17 – 27.07.2020, inclusiv sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08.00 – 16.00;

Activitățile prevăzute în prezentul anunț se desfășoară cu respectarea regulilor în vigoare stabilite la nivel național în vederea prevenirii răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de COVID – 19 (distanțare socială, portul măștii, etc.)

Informații suplimentare referitoare la condițiile de înscriere, întocmirea dosarului de recrutare, organizarea și desfășurarea probelor de selecție și a concursurilor de admitere, se pot obține la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț din Piatra-Neamț, strada V.A. Urechia, nr. 4-6, la numărul de telefon 0233/230391, interior 24535 sau de pe site-ul unității: www.jandarmerianeamt.ro.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate