Vrei să devii jandarm? Au început înscrierile!

0

Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț a început procesul de recrutare a candidaților în vederea participării la probele de selecție organizate pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, București – sesiunea 2020 .

foto cu caracter ilustrativ

Tinerii nemțeni, interesați de o carieră de ofițer în Jandarmeria Română, pot depune cererile tip de înscriere la sediul Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț până la 04.08.2020, ora 16:00.

Înscrierile se pot face în perioada 17 – 27.07.2020, inclusiv sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08.00 – 16.00;

Activitățile prevăzute în prezentul anunț se desfășoară cu respectarea regulilor în vigoare stabilite la nivel național în vederea prevenirii răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de COVID – 19 (distanțare socială, portul măștii, etc.)

Informații suplimentare referitoare la condițiile de înscriere, întocmirea dosarului de recrutare, organizarea și desfășurarea probelor de selecție și a concursurilor de admitere, se pot obține la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț din Piatra-Neamț, strada V.A. Urechia, nr. 4-6, la numărul de telefon 0233/230391, interior 24535 sau de pe site-ul unității: www.jandarmerianeamt.ro.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate