Vreau sa imi fac o prietena dar nu gasesc toate fetele sa apeleze la mine

2

Auziti din ce in ce mai des expresiile „Vreau sa imi fac o prietena, dar nu gasesc” , „toate fetele sa apeleze la mine” sau „nu stiu de astea”. Aceste expresii sunt la origine din Piatra Neamt, iar cei doi protagonisti, care se fac de ras intr-un videoclip pe Youtube si au devenit subiect de emisiuni la televiziunile nationale, sunt nemteni 100%.

Cu parere de rau, mentionam ca acest clip este cel mai mediatizat lucru din toate timpurile, din Piatra Neamt. Numarul de vizualizari pe Internet, numarul de parodieri TV in emisiuni de maxima audienta si introducerea acestor nemteni in folclorul urban au surclasat lejer orice brand din Piatra Neamt.
Ii rugam pe cititorii nostri care ne pot da relatii despre cei doi nemteni sa ne contacteze la tel 0233.222111 sau 0765.234891 e-mail la [email protected]. Vrem sa contactam acesti baieti si sa le luam un interviu la modul serios, nu pentru a rade de ei, ci pentru a le propune o colaborare.

Va amintim articolele in care am anuntat aparitia acestui clip cu mult inainte de a fi el descoperit de televiziunile nationale.

http://ziarpiatraneamt.ro/romanii-nu-sunt-prosti/

http://ziarpiatraneamt.ro/imnul-facebook/

Ultimele parodieri ale celor doi nemteni .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Dor de viata spune

    Super!!! Baietii sunt de nota 10.Daca ii gasiti le ofer un premiu in valoare de nu stiu cati euro. Nu stiu deastea!!! 🙂

  2. alexia spune

    ce colaborare poti face cu acesti doi indivizi?….nu stiu de astea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate