Vor să dea Stare de urgență ca să amâne alegerile?

3

Surse parlamentare ne spun că se discută la modul serios la nivelul guvernului PNL să se găsească o metodă de amânare a alegerilor locale. Singura metodă ar fi o nouă Stare de urgență.

Dacă informațiile se confirmă, înseamnă că liberalii care țipau pe toate drumurile că vor anticipate s-au sucit și vor acum amânate, cine știe, poate chiar un vot electronic ca să pună în dificultate electoratul PSD.

Din păcate o nouă Stare de urgență ar băga România într-o beznă economică din care ne vor trebui ani de zile să mai ieșim, iar să sacrifici o țară în scopuri electorale ar fi prea de tot.

Sperăm că discuțiile despre intrarea în Stare de urgență cu scop electoral să fie doar discuții, intoxicări și să nu se confirme.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Raileanu spune

    Ar trebui vota doar cei cu cel putin 12 clase, ca la obtinerea permisului auto

  2. Jo spune

    De la analfabeti functionali te poti astepta la orice.

  3. Gradinaru Neculai spune

    Le este frică că pierd guvernarea și se descoperă prea repede gravele greșeli făcute. Alegerile le pierd oricum. Am văzut cu toții de ce sunt în stare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate