Violenta pe strada Muncii

0

Politia municipiului Piatra Neamt a fost sesizată, prin 112, în ziua de 5 august a.c., în jurul orei 19.30, despre faptul că pe str. Muncii, din Piatra Neamt, a avut loc un conflict între două grupuri de persoane.

La fata locului au fost dirijate două patrule de sigurantă publică din cadrul Politiei municipiului Piatra Neamt si unitatea de interventie din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi. Din cercetările efectuate, politistii au stabilit că între cele două grupuri de persoane a existat un conflict generat de datorii bănesti anterioare, grupurile fiind formate, pe de o parte din C. Vasile, de 30 de ani, din Piatra Neamt, C. M. Iulian, C. Mugurel, C. Mihai, M. Gică si L. Garofita, iar pe de altă parte din F. Gheorghe, de 26 de ani, din Piatra Neamt, S. Petru, S. Ion, B. Dumitru, B. Ioan. C. Vasile si F. Gheorghe s-au lovit reciproc cu obiecte contondente, motiv pentru care ambii au fost transportati la Spitalul Judetean Neamt, unde li s-au acordat îngrijiri medicale, fără a rămâne internati. De asemenea C. M. Iulian a reclamat că în timpul conflictului, autoturismul său a fost distrus de S. Petru, S. Ion, B. Dumitru, B. Ioan si F. Gheorghe. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire sau alte violente si distrugere.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate