Viol într-o clasă a liceului din Borca? Anchetă în desfășurare

16

violSurse ne confirmă faptul că la Grupul Școlar „Mihail Sadoveanu”, din comuna Borca – Neamț o elevă a fost agresată sexual de un coleg, într-o clasă, astăzi, 13 ianuarie.

Anchetatorii, cadrele didactice, dar și profesorii nu exclud posibilitatea producerii actului sexual în sine, dar toți se întreabă cum ar fi fost posibil un viol într-o clasă, într-o școală, în timp ce în clasele alăturate se desfășurau ore. Neoficial, gurile rele spun că nici fata, nici băiatul, ambii minori, nu erau tocmai dintre cei mai ”cuminți” copii din școală, dar desigur asta nu justifică sub nicio forma un viol dacă acesta chiar s-a petrecut.

Vom reveni cu detalii dupa ce vor apărea primele rezultate ale anchetei penale care s-a deschis la plângerea fetei.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
16 Comentarii
 1. Emilia Amariei spune

  Rămân uimită de iuțeala cu care se decide să fie închisă o școală cu tradiție! Directorul acestei școli, ar trebui, oare, să monitorizeze fiecare elev în parte? Vă grăbiți să judecați , făcând un joc politic al cuiva din umbră, care dorește distrugerea comunelor din România, care au mai rămas neatinse!!!
  Chiar nu se poate privi puțin mai obiectiv, luând în calcul meritele acestei școli, în care și eu am învățat la rândul meu, și de pe băncile căreia au pornit în țară și în lume oameni care fac cinste României? Vă aruncați să acumulați rapid toate faptele rele, aflați că acestea există în aproape toate școlile României. Specific românesc, ne aruncăm unii asupra altora , ne devorăm, ne desființăm, și mai așteptăm să ieșim din problemele cu care ne confruntăm! În loc să căutăm soluții, arătăm cu degetul spre un liceu care nu este cu nimic mai prejos decât altele din țară. Hai, desființați totul, fabricile s-au dărâmat, agricultura s-a distrus, mai desființați-ne școlile și apoi vă întrebați de ce nu evoluează țara noastră. Iată de ce, nu există unitate, nu există dialog, nu există colaborare! Cum vă permiteți să catalogați un om ca domnul director Amariei, recunoscut de toți ca un om și un director minunat, ca fiind responsabil de aceste fapte? Uscături au fost și vor fi mereu, unicul care este responsabil ar fi profesorul care a lipsit de la oră. Pentru 3 persoane care pătează onoarea școlii, gata, dragilor, ați și desființat școala? Al cui jos îl faceți, de fapt? Nu, nu vi se va îngădui să vă atingeți de acest liceu, nici de directorul lui. Dacă va fi nevoie , vom ieși în stradă, vom merge la guvern, vom face scrisori deschise, vom lupta până la capăt pentru Liceul din Borca!

 2. Eugen spune

  Sa fim serios, fetele umbla dupa baieti exact ca o catea dupa un catel. Este imposibil ca baiatu sa forteze fata, sa o bage intr-o clasa si sa o violezein timpul orelor si nici in pauza, nici atat dupa terminarea cursurilor fiindca oamenii de serviciu fac curatetie in salile de clasa dupa plecarea elevilor. Intr-o scoala nu se poate sa faci nimic fara sa afle colegii vecini. Intr-o scoala sunt atate persoane iar in timpul pauzei se deschid usile si daca fata ar fi facut galagie ar fi fost auzita de cineva, un profesor, un om de serviciu, un coleg. In concluzie sustin ca baiatul nu a fortat fara iar acesta decizie da a face sex a fost luata de ambele parti. Multumesc, nu am nevoie de comentarii.

 3. Ion spune

  Daca fata a fost forțată e viol ,dar daca a vrut e nu-l.
  Oricum ce se întâmplă în școli e jale

 4. Paul spune

  Asta pe principiu „nu sariti ca imi place” 😂😂doar putea striga daca nu ar fi vrut sa întrețină rel.intime cu pers.respectivă,dar fetele in ziua de azi fac si cate 2-3 avorturi la varste mai fragede

 5. F.D. spune

  Mai, cata rautate in unii…”nu era cuminte”? Minorii sunt minori, de asta legea ii apara. Mereu e acuzata partea feminina la un viol, asta e misoginism si incurajarea viitorilor violatori, bravo voua!

 6. Betty Betty spune

  Da cati ani are fata

 7. Betty Betty spune

  Frate ai sa fim serioși…. Nu era nimeni pe acolo….. Măcar femeia de servici…. Pana la o adică eu cred ca și ei ia plăcut…. Adică putea sa fuga nu sau sa tipe

  1. Zuzu Lina spune

   Ma infioara mentalitatea asta arhaica conform careia fata/femeia e vinovata de tot raul din lume. Autocontrolul, bunul simt, moralitatea sunt calitati care nu ar trebui sa lipseasca nimanui, indiferent de gen! Doamne fereste de astfel de situatii!

 8. Razvan Armasu spune

  Asta e se intampla da nu afla nimeni nimic

 9. Cris Mikea spune

  se mai intampla

 10. Viorica Croitoru spune

  Strigător la cer,Dumnezeu să ne apere de așa ceva.

 11. Maria Sain spune

  Ce cautau ei doi in scoala daca nu mai erau cursuri

  1. Anonim spune

   Unde cacat ai citit ca nu mai erau cursuri?

  2. Vukovik spune

   D na MARIA ! pai ce sa caute , decat o ASPIRINA SARACULUI ! Vedeti afara e foarte frig , ger mare ,trebuie luate niste hapuri ,asa preventiv .

  3. MARIAN spune

   SA se joace de a mama si tata ! Pai NU au ei ore de Educatie sexuala ? Ori daca tot invata NU Trebuie pus si in Practica ? Spuneti si D vstra .

 12. Rusu Mihai spune

  L-a apucat nevoia de viol fix la scoala, in timpul orelor, si ca prin minune tanara se afla acolo singura? pare cusuta cu ata alba povestea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate