Vineri s-a născut un nou posibil candidat cu șanse reale în Neamț

5

Vineri, fostul șef al Poliției Neamț, Paul Tablan, a fost repus de o instanță de judecată pe funcția de pe care fusese demis abuziv (detalii click aici).

Valul de simpatie și felicitările au curs pe paginile și grupurile de Facebook din Neamț, chiar și pe zonele media unde el fusese criticat în trecut. Oameni de toate felurile, din toate clasele sociale și din toate zonele politice sau administrative și-au exprimat simpatia și opinia pozitivă față de Paul Tablan.

Niciun nemțean, om politic sau persoană publică nu a beneficiat de un asemenea val de simpatie în ultimii 10 ani. Când Paul Tablan va renunța sau va încheia cariera de polițist, cu siguranță ar avea șanse reale să candideze la ce vrea el în Neamț, dar mai ales la Piatra-Neamț.

Cum a ajuns Paul Tablan la acest bagaj de simpatie? Simplu. Cât a fost șeful Poliției Neamț, majoritatea indicatorilor infracționali din județ s-au redus și lumea interlopă care făcea legea a fost aproape eradicată. S-au redus foarte mult tâlhăriile, bătăile și restul faptelor cu violență.

Pe acest fundal de performanțe în funcție a lui Tablan, factorul politic s-a gândit că ar fi bine să îl înlocuiască și au început o serie de controale abuzive care nu au găsit nimic în neregulă. Au fost plătiți jurnaliști să inventeze lucruri care s-au dovedit că nu există și totul a culminat cu o demitere inexplicabilă. Tot acest tir de abuzuri menit să ducă la înlocuirea sa din funcție, l-au victimizat și iată rezultatul. Vineri s-a născut un posibil candidat cu șanse reale în Neamț.

Din câte știm noi, domnul Paul Tablan nu a dorit niciodată să intre în politică și nici acum nu are astfel de gânduri dar dacă va dori să nu mai pățească și alții ce a pățit el ar trebui să se gândească serios și la varianta de implicare politică după ce termină cu poliția. Cel mai bine ar fi să vedem oameni ca el candidând independenți nu pe listele unor partide.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. VOVI spune

  Ar fi mare păcat ca un astfel de OM să intre în politică!!!

 2. Gigi spune

  Oare cand vor intelege romanii ca politicienii sunt adevaratii teroristi…mincinosi, hoti, escroci, aroganti, fara respect fata de altii, totul numai pentru ei…?…dar politica romaneasca merge impreuna cu ceilalti stalpi ai societatii…biserica, armata, politia, justitia…chiar crede cineva ca Romania va deveni vreodata o tara ca afara?!?…nu cunosc/vorbesc despre subiectul Paul Tablan…

 3. Codul Penal spune

  Așa este,merita sa fie in fruntea orașului/județului /țării,este un OM de 7 stele ,atât dpdv. profesional ,cât și moral!!!

 4. Ioan B. spune

  Are mult talent de politician.

  1. Dl Scarbescu spune

   O fi de bine,o fi de rău ?
   Cum e d le Ioan B ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate